Idealan profil: Sa Branislavom Lečićem do novog posla!

Idealan profil: Sa Branislavom Lečićem do novog posla!

Autor: | 31/10/2010

0

Rijaliti šou "Idealan profil“, koji se ovih dana reklamira pod sloganom "Nemaš vezu? Imaš petlju?“, počeće da se emituje krajem novembra na TV B 92. S obzirom na neslavnu statistiku nezaposlenih u Srbiji, interesovanje za ovaj šou koji će voditi glumac Branislav Lečić je veliko, a do posla će u prvoj sezoni doći 25 kandidata. Reditelj Andrej Aćin otkriva da su se prijavili uglavnom mlađi takmičari - sa završenim fakultetom i iskustvom, kao i bez njih.
- Svima je zajednička želja da napreduju i ostvare cilj, odnosno da se zaposle. Verujem da će i gledaocima biti zanimljiv 'Idealan profil', jer će, osim zabave, dobiti niz korisnih informacija, saopštenih na nenametljivo edukativan način, kako da reše svoju nezaposlenost -
kaže Aćin.
Da do posla bez veze nije lako doći, potvrđuje složena procedura - kada poslodavac raspiše konkurs za radno mesto, tim psihologa bira od prijavljenih kandidata njih desetoro, od kojih će se četvoro naći pred kamerama. Posle urađenih testova, intervjua i rešavanja specijalnih zadataka, dvoje odabranih odlazi na probni rad u firmu. Kamere će pratiti njihove aktivnosti, a tri puta nedeljno u emisiji "Dizanje“ gledaoci će moći da se upoznaju s njihovim napretkom. Tokom čitave nedelje publika će da glasa za svog favorita, poslodavac će da ocenjuje rad oba kandidata, a kad se glasovi saberu, samo će jedan da osvoji titulu "idealan profil“ i odmah će da potpiše ugovor o zaposlenju.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: branisalv lecic