Maja Žeželj i dalje u kritičnom stanju, potrebna joj je krv grupe A+

Maja Žeželj i dalje u kritičnom stanju, potrebna joj je krv grupe A+

Autor: | 26/10/2010

0

Voditeljki „Dnevnika" na RTS-u Maji Žeželj hitno je potrebna transfuzija krvi grupe A pozitivna, zbog teškog oblika sepse sa kojom se bori desetak dana. U grupi „Podrška Maji Žeželj, voditeljki RTS-a u borbi za život" na društvenoj mreži Fejsbuk, koja već broji 22.121 člana, apeluje se da je voditeljki potrebna krv grupe A plus, koju Beograđani mogu da daju u Institutu za transfuziju u ulici Svetog Save broj 39. Oni navode da je bitno naznačiti da je krv za Maju Žeželj, dok sugrađane iz unutrašnjosti mole da to urade u svojim zavodima za transfuziju. Na „zidu" ove internet-stranice Majini poštovaoci svakodnevno ostavljaju poruke u kojima ohrabruju nju i njenu porodicu da istraju u teškoj borbi. Podsećamo da je Maji pre desetak dana iznenada pozlilo posle vođenja „Dnevnika", nakon čega je prebačena u Urgentni centar, gde je priključena na aparate za disanje. Majine kolege veruju u njen oporavak.
- Maja je vedrog duha i u punoj kondiciji, nadam se da će je to održati. Verujem da je jaka i da će se izvući, kao što je pobedila sve što joj se dešavalo posle saobraćajne nesreće -
kaže voditelj Slavko Beleslin, koji je sa Majom radio na BK televiziji.
Maja sa suprugom Ivanom Stankovićem (55), direktorom agencije „Komunis", ima petogodišnju ćerku Lenu i dve godine mlađeg sina Marijana. Voditeljka je 1989. imala tešku saobraćajnu nesreću nakon koje joj je izvađena slezina, piše Press.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Maja Žeželj