Biljana Popović-Ivković i Adriana Čortan na Avali

Biljana Popović-Ivković i Adriana Čortan na Avali

Autor: | 18/10/2010

0

Voditeljke Biljana Popović-Ivković i Adriana Čortan novo su pojačanje televizije Avala! Atraktivne novinarke će svoje emisije predstaviti u okviru nove programske šeme, koja će ovih dana startovati na ovoj nacionalnoj televiziji. Adriana Čortan, koja je karijeru gradila na BK televiziji, Pinku, Foksu i Košavi, kaže da je ovu priliku dugo čekala.
- Poslednjih nekoliko godina čekam ovakvu ponudu, tako da sam prezadovoljna. Čast mi je što ću raditi pod palicom urednice Bojane Lekić, koja me je oduševila kreativnim idejama. Još osmišljavamo koncept koji će uskoro startovati na Avali, zato ne mogu precizno da kažem da li ću biti zadužena za informativni, zabavni ili kulturni deo - rekla je Adriana za “Press”.
Sa druge strane, Biljana Popović-Ivković, nekadašnje zaštitno lice informativnog programa Karićeve televizije i Entera, poručuje da jedva čeka da se vrati na male ekrane.
- Uskoro bi trebalo da počnem sa radom i jedva čekam. U međuvremenu, honorarno sam prevodila radove i radila PR koliko mi je vreme dozvoljavalo, s obzirom na to da sam bila posvećena porodičnim obavezama -
poručila je supruga političara Branislava Ivkovića.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: adriana čortan

Pročitajte još