Milena Vučić kaže da joj izgled muškarca nije presudan, ali da mora da bude šarmantan i odmeren

Milena Vučić kaže da joj izgled muškarca nije presudan, ali da mora da bude šarmantan i odmeren

Autor: | 15/10/2010

0

Još na početku karijere pevačica Milena Vučić publiku je osvojila osim impresivnim glasom, zanimljivim numerama i jedinstvenim načinom odevanja. Svoj stil ova studentkinja novinarstva već je potpuno izgradila, a u njenom garderoberu uvek se nalaze dobre farmerke, bela i crna košulja i mala crna haljina. Iako nerado govori o svojim vezama, poznato je da se zabavljala sa košarkašem Žarkom Rakočevićem, dok identitet sadašnjeg dečka još ne želi da otkrije.

Kako biste opisali svoj način odevanja?
- Različitost, ležernost, nekada eksperimentisanje, a sve više jednostavnost, karakteristike su mog stila. Volim modu, uživam u kombinovanju garderobe i trudim se da svakoj kombinaciji dam lični pečat. To je ono što moj stil čini jedinstvenim.

Smatrate li da ste već izgradili svoj stil?
- Moj način odevanja se mnogo promenio. Kada vidim svoje fotografije, prisetim se koliko sam ranije bila smela u kombinovanju odevnih predmeta, shvatim da se sve više pridržavam nekih svojih pravila koje sam godinama kreirala. S vremenom se stil menja, nadograđuje. Ipak, smatram da sam  izgradila svoj stil.

Volite li markirane stvari?
- Volim kvalitetnu garderobu, pa samim tim i markiranu. U mom ormaru ima stvari koje su firmirane, a ima i onih drugih. Smatram da obuća treba da bude udobna i za nju izdvajam najviše novca, kao i za torbe, jakne, kapute i haljine. Mislim da je nekada bolje kupiti jednu nego više stvari koje biste iskoristili samo za jednu sezonu. Ipak ne mislim da je sve što je markirano obavezno kvalitetno i vredno.

Jeste li već kupili garderobu za jesen i šta po vama svaka žena tokom sledeće sezone mora da ima u svom garderoberu?

- Garderobu kupujem usput i spontano. Ne znam šta bih preporučila, jer ne volim uniformisanost. Svaka žena treba da zna šta joj najbolje stoji i u čemu se najbolje oseća. Nezaobilazni komadi garderobe, ne samo za jesen već za svako godišnje doba su crna i bela košulja, dobar džins i mala crna haljina. Ove jeseni neću zaobići čarape u raznim dezenima, koje su savršen modni detalj, i lakovani mantil za kišu u zelenoj boji.

Koliko se vaša odeća za scenu i ona koju nosite u privatnom životu razlikuju?
- Nema velike razlike. Uvek volim dobro da izgledam i veći deo garderobe koju nosim na nastupima oblačim i privatno. Tada ne preterujem u šminkanju i neke ekstravagantne kombinacije ostavljam za javne nastupe.

Volite li da rešavate nervozu šopingom?
- Nervozu ne lečim šopingom, već sređivanjem enterijera u stanu ili rekreacijom. Možda neki poklon može da mi poboljša raspoloženje, ali sama idem u kupovinu samo kad sam dobro raspoložena. Tada sam spremna da isprobam sve što se nalazi u mojim omiljenim buticima, a onima koji mi prave društvo nimalo nije lako kada biram garderobu za nastup jer to može da traje čitavu večnost.

Imate li običaj da analizirate garderobu muškarca koji vam se dopadne?

- Analiziram sve, kao i svaka žena. Nije presudno šta ima na sebi, ali je vrlo važno da je uredan i da ima stila.

Pričate li sa prijateljima o trendovima i modi?
- Kada ćaskam sa drugaricama, obavezno se provuče i priča o trendovima. Muškarci i moda su nam dve omiljene teme. Moji prijatelji su uključeni i u to kako ću ja da izgledam, dajem im slobodu da me savetuju u vezi s tim, pa svi moramo da budemo u toku. Poslednja omiljena tema vezana za modu je svakako novo muško lice za brend “Dolče i Gabana”.

Šta bi najpre moglo da vas odbije od muškarca - prljave cipele, masna kosa ili izgužvana odeća?
- Sve bi me odbilo. Ali ako baš moram da biram, onda je to masna kosa. Ipak, muškarac mora da vodi računa o higijeni.

Kakvi vam se muškarci sviđaju?

- Sviđaju mi se odmereni muškarci. Važno je da on drži do sebe, da bude šarmantan i umeren. Izgled je bitan, ali ne i presudan. Naravno, mora da postoji određena privlačnost. Ne postoji određen tip muškarca koji mi se dopada kada je o izgledu reč.

Jeste li zaljubljeni?
- Zaljubljena sam.

Zbog čega retko u javnosti pričate o svojim vezama?
- Zašto bih govorila kad se sve i bez toga sazna. Mislim da je nepotrebno iznositi detalje mojih ličnih odnosa, a i ne verujem da ljude zanima s kim delim najlepše trenutke. Pretpostavljam da ih više zanima kako zvuči moja nova pesma.

Poznato je da ste bili u vezi sa košarkašem Žarkom Rakočevićem, u kakvom ste vas dvoje odnosu sada?

- Nismo više u kontaktu.

Imate li običaj da obnavljate stare veze?
- Podgrejana ljubav je kao podgrejan krompir. To mi je jednom neko rekao, i držim se toga.

Ima li autobiografskih elemenata u vašim pesmama?
- U svakoj svojoj pesmi se pronalazim, pa bi se moglo reći da ima. Prvo “Besmrtna”, pa “Da l' ona zna”, pa bilo je “I ti, luče, nisi samo moj”. Nekada sam čak i plakala uz numeru “Još sam tvoja”, a sada se pronalazim u novoj pesmi.

Koja bi numera trenutno najbolje opisala vaše emotivno stanje?
- To bi svakako bila pesma Bon Džovija - “Its my life”.

Nedavno ste snimili spot za pesmu “Celebrity”. Kada će publika moći da vidi ekranizaciju te pesme?
- U Podgorici je već bila premijera, a uskoro ću promovisati spot i u Srbiji. Zadovoljna sam kakvu energiju nosi ta pesma. Vesela je, šaljiva i zabavna. Zaista sam se ludo provela na snimanju iako je bilo preko četrdeset stepeni, a ja sam bila u kožnoj jakni.

Kakvi su vam poslovni planovi?
- U potpunosti ću se posvetiti promociji nove pesme, snimanju novih pesama, nastupima sa bendom, ali i učenju. Moja produkcijska kuća “Minacord” i ovog puta stajaće iza mog drugog CD-a koji treba da izađe krajem ove ili početkom sledeće godine. Nećemo da žurimo. Želim da sve bude na mestu onako kako sam zamislila. Ne prestajem da se bavim svojim glasom i usavršavanjem pevanja. Verujem da moje vreme tek dolazi. Ne volim mnogo unapred da planiram. Muzikom se bavim iz ljubavi. Trudim se da to što radim bude sa stilom, ali ne mislim da je dobro da se preko noći dese neke stvari. Publika oseti šta je iskreno, a šta nije.

Piše: Ivana Nikolić
Foto: Andreja Damnjanović
Frizura i šminka: Srđan Petković
Stilista: Tijana Todorović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: milena vučić

Najnovije vesti