Revijom Ivane Sert počeo 17. "Fashion selection"

Revijom Ivane Sert počeo 17. "Fashion selection"

Autor: | 12/10/2010

0

Revijom poznate holivudske stilistkinje i kreatorke srpskog porekla Ivane Sert obeležen je početak sedamnaestog po redu „Fešn selekšna“. Naime, Balska dvorana Doma garde u Beogradu bila je sinoć premala da primi sve one koji su želeli da pogledaju rad ove naše umetnice koja je veliku slavu stekla radom na seriji „Ružna Beti“, a potom i svojim kreacijama na filmu „Seks i grad 2“.
Nešto posle 20 časova pistom su prodefilovale manekenke, koje su u prvom delu revije nosile kupaće kostime sa Svarovski kristalima, dok je drugi deo revije bio rezevrvisan za komplete i haljine šivene od kože.
Inače, veliku medijsku pažnju među javnim ličnostima izazvao je dolazak makedonskog šoumena Bokija 13, koji se i ovaj put odlučio za nesvakidašnju odevnu kombinaciju, uz staru - novu boju kose i frizuru. Iz publike Ivanu je bodrio i njen suprug Jurdan Sert, koji je sedeo u društvu Patriše Fild, glavne stilistkinje sad već kultne serije „Seks i grad“, kao i u društvu svojih prijatelja i poslovnih saradnika iz Turske. Među poznatima viđeni su i Boško Jakovljević, Biljana Obradović, Ivana Jordan, Aleksandra Perović, Iva Štrljić, Vesna Jugović i mnogi drugi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin