Nikola Kojo paradio zbog uloge u filmu

Nikola Kojo paradio zbog uloge u filmu

Autor: | 12/10/2010

0
Glumac Nikola Kojo jedna je od retkih javnih ličnosti koja je prošetala na „Paradi ponosa“, održanoj u nedelju u Beogradu. Međutim, to je uradio ne samo zbog podrške ugroženim manjinama u Srbiji, već i za potrebe snimanja filma „Ponos“, novog dugometražnog igranog ostvarenja režisera Srđana Dragojevića. Ovom saradnjom, dvojica umetnika potvrdili su da su prevazišli razmirice koje traju već nekoliko godina, a sve zbog serijala „Mi nismo Anđeli“ (i neovlašćenog korišćenja Kojinog lika u reklamama sponzora filma).
- Pošto je Dragan Bjelogrlić prezauzet snimanjem svog prvog filma i veoma obimne serije „Montevideo, Bog te video“, glavnu ulogu - geja glumiće Nikola Kojo, moj saradnik i prijatelj još od prvog projekta koji smo radili zajedno. Dugo sarađujemo, retko koji moj film može da prođe bez njega. Nije imao nikakav problem da pristane, jer ovo nije film koji treba da skandalizuje, ničeg šokantnog tu neće biti - rekao je tada Dragojević za Alo, a sutradan i demantovao uz objašnjenje da ga nismo razumeli i da Kojo ipak neće glumiti geja.
Kako god bilo, paradirajući sa okupljenim narodom, proslavljeni glumac je pokazao da je čovek širokih shvatanja, a stečeno iskustvo dobro će mu doći ako zaigra homoseksualca u novom Dragojevićevom filmu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: nikola kojo