Orlando Blum sa trudnom suprugom Mirandom Ker uživao u Parizu

Orlando Blum sa trudnom suprugom Mirandom Ker uživao u Parizu

Autor: | 11/10/2010

0

Glumac Orlando Blum postaje sve veća filmska zvezda. Tako je nedavno, kada se sa suprugom pojavio na reviji „Balensijaga“ u Parizu, izazvao metež ispred palate Džordža V. Pariske revije mode, koje su tih dana posećivali, bile su stecište svetskih zvezda, a „pirat sa Kariba“ i model veša „Victoria's Secret“, koji ulazi u šesti mesec trudnoće, bili su uvek u centru pažnje.
Iako su se svetski fotografi takmičili ko će bolje fotografisati njen trudnički stomak, dvadesetsedmogodišnja Australijanka je svakodnevno nosila široke tunike koje su skrivale njen stomak. No, sreću što će prvi put postati majka manekenka nije mogla da sakrije. Bračni par koji se letos tajno venčao na karipskom ostrvu blistao je od sreće.
Tridesettrogodišnji Britanac zaštitnički se ponašao prema Mirandi i često je pred fotografima suprugu pridržavao za stomak. Odseli su u otmenom hotelu u čijem okruženju je smešteno mnogo dizajnerskih radnji, pa je par šetnju okolnim ulicama iskoristio i za šoping. Viđeni su i u firmiranim radnjama za decu, gde su strpljivo birali garderobu za prvo dete koje će dobiti početkom sledeće godine.


Pre Pariza, prisustvovali su milanskoj „Nedelji mode“, a u Milano su došli iz Španije, gde su kratko boravili. U Milanu su imali priliku da uživaju i na nekoliko zabava sa crvenim tepihom, gde je Miranda prvi put pokazala trudnički stajling - široke tunike.
Izgleda da se bračni par prilagođava jedno drugome. Najpre je Miranda boravila na suprugovom setu filma „Tri musketara“ u Nemačkoj, da bi potom glumac pratio suprugu po evropskim modnim centrima i aktuelnim modnim dešavanjima.
Iako je deo javnosti pomislio da je Miranda ljubomorna na scene u kojima je njen suprug blizak sa Milom Jovović, glumac je naglasio da on insistira na tome da ga supruga posećuje na setovima.
- Često odlazim kući, ali i Miranda me posećuje na snimanju kad god je u mogućnosti, i to me najviše obraduje.
Manekenka je javno istakla da je oduvek znala da će atraktivni glumac biti nežan i posvećen roditelj.
- Uvek sam smatrala da će biti sjajan kao otac. Vrlo je uzbuđen što će uskoro biti roditelj. Oduvek sam želela da imam decu, a idealno bi bilo da živimo na farmi, sa kućom koja se napaja solarnom energijom i sa mrežom za ležanje u dvorištu.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin