"Zadrži dah sa Vukom Kostićem" na TV Hepi!

"Zadrži dah sa Vukom Kostićem" na TV Hepi!

Autor: | 04/10/2010

0

Jednog od naših najboljih glumaca Vuka Kostića, uskoro ćemo gledati u njegovoj autorskoj emisiji "Zadrži dah sa Vukom Kostićem" koja će se od kraja novembra emitovati na Televiziji "Hepi". Emisija je edukativno-zabavnog karaktera i govori o ekstremnim sportovima, ronjenju, pecanju, ribolovu, lovu, jedrenju. Vuka ćemo moći da vidimo kako roni sa velikom kit-ajkulom, u najvećim pećinama senotama u Meksiku, ali i u mnogim drugim ekstremnim avanturama širom sveta.
- Sve ja radim, ronim, lovim… Jedan od gostiju je Viktor Savić koji sa mnom ide u lov na divlje svinje. U emisija ima ajkula, raža, džinovskih kornjača. Pecali smo na Kubi, ronili na Karibima. Ronili smo u slatkovodnim pećinama u Meksiku, pored piramida. Jedna ta pećina se proteže na 140 kilometara! U tom delu o pećinama, recimo, uz ronjenje pričamo o kulturi Maja, plemena koje veruje da su pećine vrata za drugi svet. Te pećine se zovu sramote.
Poznati glumac za Blic otkriva da će u jednoj od epizoda roniti sa velikom kit-ajkulom, dugačkom petnaest metara.
- Osim ajkula, tu su barakude, čitav živi svet. Takođe ronimo po potopljenim brodovima, objašnjavamo zašto je opasno roniti po tim brodovima i pričamo o misterijama tih morskih olupina. Moj rođeni brat Nestor se pojavljuje u emisiji. On je profesionalni ronilac i najbolji podvodni snimatelj s te strane Atlantika. On i ja ronimo još od malih nogu i on tačno zna šta i kao. Ronjenje sa ajkulom… uf! Fenomenalno sam se osećao! Nikada toliku ribu nisam video tako blizu sebe. Ali ipak, moram da priznam da mi je malo opasnije bilo ronjenje u tim pećinama u Meksiku. Uhvati vas klaustrofobija, a ne smeš da se uzbudiš, jer boca sa kiseonikom traje sat vremena, ako normalno dišeš, a ako ubrzaš, ona ode za petnaest minuta. A to ne bi bilo dobro! Takođe nisam želeo da pokažem strah pred mojim bratom Nestorom, da se ne bih obrukao -
kaže Kostić koji smatra da je ovakva emisija falila našim televizijskim kanalima.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Vuk Kostić

Najnovije vesti