Zdravko Čolić ispratio oca na večni počinak

Zdravko Čolić ispratio oca na večni počinak

Autor: | 01/10/2010

0
U tužnoj i dostojanstvenoj atmosferi Zdravko Čolić, najveća pevačka zvezda sa balkanskih prostora, oprostio se poslednji put od svog oca Vlada Čolića, koji je u 89. godini preminuo od plućne embolije. Tužna povorka ispratila ga je na večni počinak u porodičnu grobnicu na Topčiderskom groblju, a penzionisani policajac sahranjen je pored groba Čolićeve majke Stane, koja je preminula pre nepunih godinu dana. Pored Čole sve vreme je stajala supruga Aleksandra, brat Dragan i članovi najuže porodice.
Legendarni pevač je crnim naočarima skrivao suze u očima, jer je bio veoma vezan za roditelje i uvek je u intervjuima isticao zahvalnost na podršci koju su davali njemu i bratu Draganu.
- Učinili su sve kako bi Dragana i mene izveli na pravi put. Celi život su nam davali samo najbolje - ispričao je svojevremeno Zdravko.
Govor je održao sveštenik, a podršku u najtežim trenucima Čoli su davali, osim porodice, prijatelji i kolege, među kojima su bili menadžer Raka Marić, bivši vaterpolista Igor Milanović, Dragan Džajić, novinar i publicista Peca Popović, tekstopisac Marina Tucaković, Haris Džinović, Dragoljub Đuričić, Joška Broz, članovi Čolićevog pratećeg benda, kolege njegovog oca, ali i brojni poštovaoci rada pop zvezde.
Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: zdravko čolić