Preminuo otac Zdravka Čolića

Preminuo otac Zdravka Čolića

Autor: | 29/09/2010

0

Otac pop pevača Zdravka Čolića, Vlado preminuo je danas. Gotovo tačno pre godinu dana, slavni pevač zauvek se oprostio od majke Stane. Pevač koji je izuzetno vezan za svoju porodicu nikada nije štedeo reči hvale na račun svojih roditelja.
- Oni su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici. Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru… I sve to od jedne plate jer je mama bila domaćica. Pokojna tetka Zora, majčina sestra koja je poginula od bombe u Sarajevu, kada je došla iz Trebinja živela je kod nas dok se nije udala, ujak takođe, ali i očev brat… Kuća je stalno bila otvorena za sve i nije bilo dovoljno para, pa sam nosio tatine pantalone, malo prepravljene, ali čiste. Nije se imalo, ali čim sam počeo da zarađujem trudio sam se da im se nekako revanširam. Često sam više trošio na okruženje nego što sam davao roditeljima, ali s druge strane, uvek mi je bilo važno da oni bezbrižno žive -
ispričao je svojevremeno Čola u jednom intervjuu.
Mesto i vreme sahrane biće naknadno saopšteni, a poznati pevač zbog tragedije koja mu se dogodila, verovatno će odlučiti da se zbog žalosti povuče iz posla na neko vreme.
Izvor: Svet

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: zdravko čolić