Karla Bruni ogoljena u neautorizovanoj biografiji koja iznosi tajne njenog ljubavnog života

Karla Bruni ogoljena u neautorizovanoj biografiji koja iznosi tajne njenog ljubavnog života

Autor: | 13/09/2010

0

Imidž supruge francuskog predsednika Nikolasa Sarkozija, Karle Bruni, kao odmerene i čedne prve dame samo je fasada iza koje se skriva život ambiciozne žene vulkanskog karaktera, čije ponašanje duboko uznemirava njenog supruga. Ovim rečima započinje neautorizovana biografija „Karla, tajni život“ autorke Besme Lauri, koja će u danas, uprkos pokušajima Jelisejske palate da je sankcioniše, ugledati svetlost dana u francuskim knjižarama.
Sve ono što se nagađalo, šaputalo i često raspredalo u žutoj štampi o intrigantnoj Karli, sada se nalazi zabeleženo u budućem svetskom bestseleru, u kojem je Sarkozijeva supruga opisana kao „ženski Don Žuan“. Provokativna biografija naširoko se bavi detaljima ljubavnih afera, koje je italijanska manekenka imala sa poznatim muškarcima, a među kojima su Majk Džeger i Erik Klepton. Spisateljica navodi da je gospođa Bruni-Sarkozi prošle godine, prilikom letnjeg odmora, koji je provela sa suprugom, pozvala i tri bivša partnera da im se pridruže kao gosti. Bez dlake na jeziku spisateljica opisuje kako su neki muškarci doživeli „nervni slom“, nakon što su postali prošlost u Karlinom životu. Međutim, knjiga niti poriče niti iznosi dokaze o glasinama koje su kružile u martu ove godine, kako i gospodin i gospođa Sarkozi imaju ljubavne afere.
Poznati bračni par još nije zvanično reagovao na knjigu, a niko se još ne usuđuje ni da prognozira kako će sve što je napisano uticati na njihov zajednički život.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: karla bruni

Najnovije vesti