Jovana Nikolić: U ljubavi ne težim savršenstvu!

Jovana Nikolić: U ljubavi ne težim savršenstvu!

Autor: | 13/09/2010

0

Malo je trebalo zgodnoj plavuši Jovani Nikolić da svojim albumom prvencem „Udahni duboko“ osvoji publiku širom Srbije. Jovana dolazi iz filmske porodice, njen otac je proslavljeni reditelj Boža Nikolić i nimalo ne čudi što se Jovana pre nekoliko godina oprobala i u glumi, ali je ubrzo shvatila da je muzika njen poziv.
Od kada se pojavila na sceni, dosta se govori i o navodnoj vezi sa Markom Miškovićem, a njihove zajedničke slike često su izlazile u medijima. Jovana kaže da u toj priči nema tajni, ali da nikada neće ljubavni život mešati s javnim poslom.
- Trenutno sam zaljubljena i od svojih najbližih dobijam neizmernu ljubav, pa stvarno mogu reći da sam u ljubavi ispunjena. U priči sa Markom nema tajni, samo sam mišljenja da privatan život ne treba mešati sa javnim i nastojaću da to, u svakom slučaju, i ostvarim. Ne volim da pričam o ljudima koji me okružuju jer ne bih volela ni da oni mene javno spominju - kaže Jovana za Blic i dodaje da u ljubavi ne teži savršenstvu, već jednom normalnom odnosu punom razumevanja, poverenja i iskrenih emocija.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Jovana Nikolić

Pročitajte još