Lepa Brena kreće na turneju po Bosni i Hercegovini

Lepa Brena kreće na turneju po Bosni i Hercegovini

Autor: | 13/09/2010

0

Lepa Brena je pre nekoliko dana nastupila je u jednoj mostarskoj diskoteci, a potom je posetila Sarajevo, u kojem se sa poslovnim saradnicima dogovarala o nastupu po Bosni i Hercegovini. Brena je u Bosnu stigla sa Filipom Živojinovićem i Kikijem Cauševićem, vođom njenog benda. U Sarajevo su otišli prekjuče, a tamo su se sastali sa menadžerom Nedimom Srnjom i Mirsadom Muhovićem iz Ministarstva poslova BiH.
- Razlog mog dolaska u glavni grad BiH su poslovni sastanci. Treba da se dogovorimo o mojim koncertima, ali i o još nekim poslovima - rekla je Lepa Brena za „Dnevni avaz“ i dodala da želi da peva u celoj Bosni i Hercegovini.
- Želim da pevam u svakom gradu u kojem ima velikih dvorana. U planu su Tuzla, Mostar, Zenica i drugi gradovi - kaže Brena i ističe da je ovo leto provela u odmaranju, s obzirom na to da je imala operaciju jajnika.
- Zaslužila sam odmor. Imala sam i manju operaciju jajnika, tako da mi je trebala pauza. Polako ulazim u planove za jesen. Od 20. septembra krećemo sa „Zvezdama Granda“. Pripremam pesme za novi album, koji bi trebalo da se pojavi na tržištu u aprilu - rekla je Brena.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: lepa brena

Najnovije vesti