Mina Kostić otkriva da bi, da nije u muzički vodama, bila pedijatar ili vaspitačica

Mina Kostić otkriva da bi, da nije u muzički vodama, bila pedijatar ili vaspitačica

Autor: | 10/09/2010

0

Za samo dva meseca u životu Mine Kostić desile su se mnoge promene. Osim prekida komunikacije sa bratom od ujaka Ivanom Ivanovićem Đusom i njena romansa doživela je krah. Već izvesno vreme Mina je sama, ali kako kaže, nije usamljena. I pored toga što je stavila tačku na višegodišnju burnu vezu sa kolegom Igorom Kostićem, učesnica drugog serijala „Farma“ je srećna. Elan da bude što uspešnija i zadovoljna daje joj osamnaestomesečna kćerka Anastasija.
Upravo zbog svoje naslednice sa bivšim izabranikom Mina je ostala u odličnim odnosima. Posle rasprave koja se završila raskidom, ćutanje je trajalo samo dva dana, a potom su nekadašnji nevenčani supružnici nastavili komunikaciju, jer smatraju da je zbog Anastasije važno da budu u dobrim odnosima. Iako su raskinuli, svakodnevno se mogu videti po brojnim beogradskim parkovima dok trčkaraju za svojom mezimicom.
- Ne znam zbog čega bi dvoje ljudi posle raskida prestali i da komuniciraju. I pored toga što se Igorova i moja veza nije nastavila, mi smo ostali u odličnim odnosima. Nema razloga da jedno drugom okrenemo leđa. Ipak imamo zajedničko dete koje je rođeno iz velike ljubavi. Oboma nam je najbitnija naša kćerka. Anastasijina sreća nam je iznad svega i smatram da je za nju najvažnije da odrasta uz oba roditelja. Igor i ja se viđamo svakog dana, pričamo o svemu i zajedno brinemo o našoj mezimici. Naslovi po novinama i razne provokacije i insinuacije nisu uticali na to da nas dvoje pokvarimo dobar odnos. Pored toga emocije i dalje postoje, jer ne možeš preko noći da prestaneš nekoga da voliš - kaže Mina koja je nedavno sa kćerkom provela sedam dana na moru, u Baošićima kod Miloša Bojanića.

To je bilo prvo Anastasijino letovanje koje je obeležio stomačni virus, a dobila ga je četvrti dan po dolasku na more.

- Osim što je Anastasiji ovo bio prvi susret sa morem prvi put je i letela avionom. Pribojavala sam se kako će sve to podneti, ali odlično je prošlo. Zaplakala je tek kada smo sletali, možda zbog pritiska u ušima. Inače, u Baošićima je bila odlično raspoložena. U vodi smo provodile po desetak minuta, ali i pored toga što sam baš pazila, virus je nije zaobišao. Sva sreća pa nije kao mnoga deca završila u bolnici na infuziji. Nekoliko dana je ležala, ali čim joj je bilo bolje nastavili smo sa provodom. Trebalo je da sa Igorom i našim kumovima otputujemo u Grčku ili Egipat, ali kako oni nisu imali važeći pasoš, odmor smo odložili za sledeću godinu - nastavlja pevačica, koja od završetka rijaliti šou-programa, zahvaljujući kome je stekla još veći broj obožavalaca, sve više nastupa po gradovima Srbije i gostuje u različitim televizijskim emisijama.
- Dok sam boravila na „Pinkovom“ imanju o Anastasiji je brinula majka moje drugarice. Kada sam se vratila, sve sam ponovo preuzela u svoje ruke uz Igorovu podršku. Tu je i njegova mama, divna žena, koja mi pomogne kad god mi je to potrebno. Dudino zdravlje nije baš najbolje, i već je u godinama kada ne može da trči za mali detetom. Ipak, najsigurnija sam kada je Anastasija sa mnom. Ne razmišljam o tome da angažujem dadilju, jer dete sam rodila sebi i predstavlja mi zadovoljstvo da brinem o njoj. Volim da budemo zajedno pa je vodim sa sobom i na intervjue, slikanja, u emisije - iskrena je Mina.
Slobodno vreme uglavnom provodi u društvu velikog broja dece. Budući da su mnoge njene drugarice, kao i ona, poslednjih godinu i po dana postale majke, deca su svuda oko nje.
- Nas dve nikada nismo same. Skoro svi moji prijatelji imaju decu, tako da, kada izađemo napolje, deluje kao da smo u vrtiću. Anastasijina najbolja drugarica je Srna, sa čijom mamom sam se upoznala u porodilištu. Od tada se družimo i devojčice se baš vole. Tu je Anja čiji su roditelji krstili Anastasiju. Njih smo Igor i ja pre dve godine upoznali na letovanju u Egiptu i toliko smo se zbližili da smo se okumili. Svakodnevno se viđamo i sa tromesečnim Mihajlom koga ću ja krstiti - kaže Mina.

Dobro je poznato da pevačica nije rasla sa svojom pravom porodicom. Kada je bila mala, usvojila ju je gospođa Duda, koja je Minu zavolela kao da ju je rodila. Bioloških roditelja se nije odrekla, viđa ih kad god može. Ipak, iako je njena porodica brojna, sa srednjim bratom ima poseban odnos i sa njim ni u jednom trenutku nije prekidala kontakt. Mina ima više od dvadeset nećaka za koje nema baš mnogo vremena da ih redovno viđa. Za razliku od njih, decu brata za kojeg je posle odlaska od kuće ostala vezana izvodi u šetnju sa svojom kćerkom.
- Brat mi je oženjen Kineskinjom koja je predivna žena. Mnogo se vole i drago mi je zbog toga. Oni su vredni i pošteni ljudi. Volim sa njima da se družim, a njihovu decu obožavam. Anđela kojoj sam ja dala ime i mali Stefan su moji mezimci. Mnogo ih volim, preslatki su i od milja ih zovem Kineščići. Sjajna sam tetka. Znaju da sam uvek tu za njih. Pošto je moj brat veoma angažovan oko posla u butiku, rekla sam mu da može da mi dovede decu na čuvanje kad god im treba pomoć. Divno se osećam kada sam okružena decom. Obožavam ih i uvek mi je lepo sa njima. Nedavno nam je jedna baka u parku sa svog mobilnog telefona pustila muziku, a ja sam igrala zajedno sa njima. Oni se time oduševljavaju i vidi se da me vole. Deca su neiskvarena, pravi su anđeli. Da nisam muziku odabrala za životni put, sigurno je da bih bila pedijatar. Nekoliko puta sam razmišljala o tome da otvorim obdanište. Još nisam ništa odlučila, ima vremena, možda jednog dana to uradim - priča Mina i napominje da napisi po novinama kako je zbog raskida sa Igorom odustala od usvajanja bebe nisu tačne. Ta želja još postoji i veruje da će je kad-tad ostvariti, bez obzira na novonastalu situaciju.
- U jednoj emisiji pogrešno sam se izrazila kada sam pričala o usvajanju deteta, pa su odatle proistekle priče koje su se pojavile po štampi. Rekla sam da pored sebe moram da imam nekog ko to može da isprati. Podlegla sam provokaciji voditelja i ispala nepravedna prema Igoru, čoveku koji me je sve vreme u toj želji podržavao. Jeste da je sada sve drugačije, pošto Igor i ja više nismo emotivni partneri, ali možda tu svoju želju i ostvarimo. Takav je bio dogovor. Još bih volela da sa njim usvojim dete, jer je on odličan otac - kaže na kraju Mina.

Piše: Sandra A. Rilak
Foto: Andreja Damnjanović
Stajling: Tijana Todorović
Šminka i frizura: Srđan Petković
Garderoba „Zara, Zara kids, Stradivarijus“, nakit „Accessories“

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti