Žika i Jelena iz "Zane" snimaju pesmu sa bivšom pevačicom te grupe Natašom Gajović

Žika i Jelena iz "Zane" snimaju pesmu sa bivšom pevačicom te grupe Natašom Gajović

Autor: | 07/09/2010

0

Estradno-bračni par Jelena i Zoran Žika Živanović iz "Zane“ vratili su se pre nekoliko dana sa turneje po Australiji. Članovi pop grupe boravili su prvi put u "zemlji kengura“, gde su se u pet gradova družili sa tamošnjom publikom.
- Turneja je bila fantastična! Još se privikavamo na vremensku razliku i sabiramo utiske -
rekla je za "Novosti" Jelena, dodajući da je publika odlično reagovala na njihove stare i nove hitove:
- Horskog pevanja, biseva, poljubaca i suza je bilo na pretek. Koncert u Sidneju posvetili smo generaciji koja je odrasla uz 'Zanine' stare hitove. Sve je vrvelo od emocija i nostalgije.
Pevačica kaže da su imali zgusnut koncertni raspored, koji je uključivao probe i čak 20 letova, tako da nisu bili u prilici da bolje upoznaju prirodne lepote najudaljenijeg kontinenta.
- Žao mi je što nismo obišli zoološki vrt i što se nisam slikala sa kengurima i koalama. Zato smo 24 sata dnevno uživali u 'pesmi' papagaja i na pravi način upoznali Sidnej, videli tamošnju operu, most Harburg i čuvenu plažu Bondi. A, uskoro ćemo snimiti duetsku pesmu sa bivšom pevačicom 'Zane' Natašom Gajović, koja je bila gost na našem beogradskom koncertu, povodom 30 godina karijere - rekla je Jelena.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: zana