Noć srpskog tenisa: Opuštajuće druženje pred velike mečeve

Noć srpskog tenisa: Opuštajuće druženje pred velike mečeve

Autor: | 07/09/2010

0

Posle prošlogodišnjeg uspeha, ambasada Srbije u Americi i ove godine je po drugi put organizovala svečani prijem u okviru gren-slema u Njujorku pod nazivom „Srpsko veče na US Openu“. Tu su se pored naših sportista među gostima našle i mnoge uspešne ličnosti iz sveta sporta, filma i muzike, a došli su i predstavnici dijaspore. Na odlično organizovanom prijemu na glavnom terenu „Flešing Medouz“ bilo je stotinu pedeset zvanica, a zvezde večeri bili su naši teniseri Janko Tipsarević i Novak Đoković, ali i Dušan Vemić, Ilija Božoljac i mlada Bojana Jovanovski. Uspešni srpski sportisti, a najviše Janko i Novak, tom prilikom dobili su velike pohvale od funkcionera američkog teniskog udruženja za odlične mečeve koje su odigrali na ovogodišnjem takmičenju.
Iako je prošle godine bio jedan od najzapaženijih učesnika ovog događaja, predsednik „Teniskog saveza Srbije“ ovog puta nije mogao da prisustvuje ovom važnom skupu, ali ga je zato menjao Dušan Orlandić, direktor „Teniskog saveza Srbije“, dok je ovaj događaj sponzorisala „Pink media korporacija“.

Jedan od naših najboljih tenisera Janko Tipsarević dobio je velike pohvale prisutnih, jer je protekle nedelje savladao osmog igrača sveta Endija Rodika, što se smatra njegovim najvećim uspehom u karijeri. Pored njega je sve vreme bila i njegova supruga Biljana, sa kojom se venčao ovog leta u Beogradu, a uspešna voditeljka je odlučila da napusti svoju televizijsku karijeru kako bi neprestano mogla da prati supruga na teniskim turnirima. Inače, Tipsarević sve svoje fanove redovno preko društvene mreže „Tviter“ obaveštava o svemu što mu se dešava tokom najvećeg teniskog takmičenja u Americi, pa tako njegovi verni fanovi mogu da saznaju da li su tog dana organizatori propustili da mu obezbede prevoz do terena ili, na primer, gde je popio prvu jutarnju kafu.
S druge strane, kao i obično najveći zabavljač na ovom događaju bio je drugi igrač na „ATP“ listi Đoković koji je u Njujorku sa svojom porodicom kao i proteklih godina, dok će ga devojka Jelena Ristić bodriti samo na završnim mečevima.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još