Saša Popović: Milan ostaje u "Grandu", Milena i Nemanja idu u "Siti rekords"

Saša Popović: Milan ostaje u "Grandu", Milena i Nemanja idu u "Siti rekords"

Autor: | 04/09/2010

0

U razgovoru za „Blic“ Saša Popović najavljuje novu sezonu „Zvezda Granda“, kaže da Milan Stanković ostaje u „Grandu“, a da će Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović preći u „City records“.

Mnogi su vam zamerali što se mnogo mešate u program „Farme“.
- Što se tiče „Farme“, mi u “Grandu“ smo svesni da je to jedan veoma gledan format koji svakoga može medijski ili da uzdigne u nebesa ili da zakopa. Do sada su od naših ekskluzivaca u „Farmu“ ulazili samo oni koji su za to izrazili veliku želju. Mi nikoga nismo forsirali. Omogućili smo im da odu na „Farmu“ i da pokažu ko su i šta su. Recimo, Topalko je pokazao da je vanserijski pevač i čovek, i pobedio je u prvoj „Farmi“. Mi kao produkcija ni dinara nismo uzeli od novca koji je tamo zaradio. S druge strane, Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić su svojim nastupom na „Farmi“ zaista napravili problem ugledu naše produkcije i stoga smo se dogovorili sa „City Recordsom“ da u buduće budu njihovi ekskluzivci, bez ikakvog obeštećenja „Grandu“ koji je mnogo uložio u stvaranje njihovih karijera. Naša balerina Dragana Milošević je opet pokazala da je izuzetna osoba i sada joj tražimo neko novo zaduženje u okviru „Grand šou“ programa.

Nova sezona „Zvezdi Granda“ imaće 44 kandidata koji su izabrani na audicijama širom Srbije.

- Uskoro počinje nova sezona „Zvezdi Granda“ i mislim da imamo zaista neverovatno dobre kandidate. Srbija je zaista rasadnik fantastičnih talenata. Za voditelje programa izabrali smo Ljubinku Dobrosavljev i Vladu Stanojevića. Mislim da su oni izuzetno jak voditeljski tandem i da će voditi ovaj program ne samo ovu sezonu, već i u budućnosti. Što se tiče mladih ekskluzivaca u „Grandu“, i tu ćemo napraviti jedan presek do nove godine. Oni koji dobro rade će ostati, a sa drugima ćemo raskinuti ugovore. Pustićemo svakoga da radi bez obaveze prema nama. Za sada ni sa kim nećemo raskinuti ugovor, ali ćemo u sledećem periodu pažljivo gledati ko i kako radi. Što se tiče Milana Stankovića, on ostaje u „Grand produkciji“, jer je u njegovu karijeru uloženo mnogo više nego u druge. Verujem da će i on sam to razumeti i nastaviti da radi uz obostrani interes.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: saša popović