Emina Jahović: Radim 20 sati dnevno, nedostaje mi Jaman

Emina Jahović: Radim 20 sati dnevno, nedostaje mi Jaman

Autor: | 03/09/2010

0

Pevačica Emina Jahović-Sandal trenutno se nalazi u Bodrumu, gde snima tursku hit seriju „Polje lala“ u kojoj glumi glavnu ulogu. U razgovoru za „Blic“ ona priča koliko joj na snimanjima fali mali Jaman.

- Trenutno smo u Bodrumu gde ćemo snimati do kraja nedelje, a zatim se vraćamo na Bosfor. Organizacija je veoma dobra i ekipa mi u svakom smislu daje punu podršku. Pošto je u pitanju veliki projekat, posebno u produkcijskom smislu, menjamo dosta lokacija, što meni nije nimalo lako jer imam dvogodišnjeg sina. Po prvi put u životu sam shvatila šta zaista znači „puno raditi“, vrlo malo sna i prosečni rad od 19 do 20 sati dnevno. To je moja nova svakodnevnica. Jedva čekam emitovanje prve epizode 16. septembra - kaže Emina.

Lepoj pevačici najteže pada to što nema dovoljno vremena da vidi malog Jamana onoliko koliko bi ona želela.
- Teško mi je što ne mogu više da se posvetim svom dvogodišnjem sinu. Zaista, ovaj posao koliko je lep, sa druge strane ima i brojne mane. Mnogo se putuje, menjaju se lokacije, svaki dan snimamo na nekom drugom mestu i to može da izbaci čoveka iz ravnoteže. Mada, kada je tu podrška mojih najbližih i najdražih, onda zaista sve nekako postane lakše - iskrena je Emina.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: emina jahović

Pročitajte još

Najnovije vesti