"Ja imam talenat": Traže se novi Pilerovi!

"Ja imam talenat": Traže se novi Pilerovi!

Autor: | 01/09/2010

0

Sedma i poslednja audicija za rijaliti takmičenje „Ja imam talenat" održana je juče u beogradskom Domu vojske. U pet sala sjatile su se talentovane osobe iz cele Srbije da bi pred stručnim žirijem pokazale šta znaju. Svi oni očekuju isto - da se pojave u ovom takmičenju, koje će se na jesen emitovati na RTS-u.
- Ove godine bilo je više od 4.000 prijavljenih. Ljudi su se osmelili jer su videli da se radi o ozbiljnom takmičenju. Shvatili su da se strpljenje i trud isplate i da će, ako imaju talenat, sigurno doći njihovih pet minuta. Biće ove godine još neverovatnijih talenata, mada većinu, skoro 70 odsto, čine pevači i plesači - kaže portparol ovog takmičenja Marija Stojnić.
Svih sedam kastinga otvorili su prošlogodišnji pobednici Sandra, Darko i Danijel Piler, koji su posle muzičkog performansa poželeli sreću takmičarima.
- Volela bih da svi pobede, ali pošto to nije moguće, onda neka pobedi najbolji. Nama je ovo takmičenje mnogo pomoglo u karijeri. Imamo dosta nastupa po Srbiji, što nam daje mogućnost da zaradimo - kaže ženski član pobedničkog trija Sandra Piler.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi:

Pročitajte još