Nataša Bekvalac ulepšala Sajam šljiva

Nataša Bekvalac ulepšala Sajam šljiva

Autor: | 31/08/2010

0

Pop zvezda Nataša Bekvalac je svojim koncertom ulepšala zatvaranje, petog po redu, Sajma šljiva u Osečini. Pred nekoliko hiljada obožavalaca pevela je sve svoje, ali i druge velike hitove. Njenim nastupom je ispunjena želja stanovnika opštine Osečina da je vide i čuju uživo.
- U proteklih godinu dana sugrađani su često pitali da li bismo na Sajam šljiva mogli da dovedemo Natašu Bekvalac. Kada smo pravili spisak gostiju ovogodišnjeg sajma za nas dileme nije bilo. Znali smo šta želimo i presrećni smo što smo uspeli u tome. Ovo jeste privredna i turistička manifestacija međunarodnog karaktera, ali nam je važan i kulturno-zabavni program. Prezadovoljni smo nastupom Nataše Bekvalac - rekao je za Blic Nenad Stevanović predsednik opštine Osečina.
Prezadovoljni su i brojni posetioci, koji su sa Natašom dva sata aktivno učestvovali u programu. Svi do jednog otišli su sa koncerta sa osmesima na licima, srećni što im se želja ispunila, što su dočekali da vide veliku zvezdu u svom mestu. A malo je falilo da im se sve izjalovi. Naime, koncert pop zvezde je prvobitno najavljen za subotu uveče. Međutim, sat pre početka u Osečini je počela da pada jaka kiša, tako da su organizatori bili prinuđeni da koncert otkažu. Zahvaljujući razumevanju pop pevačice koncert je pomeren za nedelju uveče.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin