Katarina Kaja Duvnjak: Ćerka Nikolina mi je jedina bezuslovna ljubav u životu

Katarina Kaja Duvnjak: Ćerka Nikolina mi je jedina bezuslovna ljubav u životu

Autor: | 31/08/2010

0

Katarina Kaja Duvnjak se prvi put udala kada je imala samo 19 godina. Danas kaže da je to bila mladalačka ludost, ali je iz propalog braka izašla nesporno bogatija - rodila je preslatku ćerku Nikolinu koja ovog septembra kreće u drugi razred. Ni zbog čega joj nije žao, jer sada konačno uživa u apsolutnoj sreći koju ima uz podršku drugog supruga, košarkaša Uroša Duvnjaka.
Nikolina mi je sve što imam u životu, jedina bezuslovna ljubav. Sve ostalo je prolazno i svi imaju zamenu, da ne kažem rok trajanja – objašnjava, prisećajući se da je u početku organizacija života bila naporna. Kasnije su počela mnoga vrata da joj se otvaraju i onda je sve išlo glatko.
Oduvek sam znala sta hoću i bila sam sigurna da ću to i ostvariti. Vera u sebe je 70 odsto uspeha – priča za Blic ženu ova Užičanka koja čak ni posle razočaranja u mladosti nije gubila veru u ljubav.Katarina je više od godinu dana u braku sa košarkašem Urošom Duvnjakom (24). Iako je on zbog poslovnih angažmana odsutan (igra u Poljskoj), Katarina je srećna u braku, zadovoljna je kako sve funkcioniše. Supruga opisuje kao vrlo duhovitog, šarmantnog i originalnog, zgodnog... Od prvog poljupca nije želela da se odvaja od njega, a ni on od nje.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi:

Najnovije vesti