Ivana Stamenković-Pavlović sa suprugom Nikolom i društvom provodila se na celodnevnim žurkama na Ibici

Ivana Stamenković-Pavlović sa suprugom Nikolom i društvom provodila se na celodnevnim žurkama na Ibici

Autor: | 31/08/2010

0

Ivana Stamenković-Pavlović sa suprugom Nikolom i društvom provela je nezaboravno letovanje na najboljoj letnjoj destinaciji za provod - ostrvu Ibici. Lepa brineta za magazin „Hello!“ kaže da su njihovu petomesečnu kćerku Petru u Beogradu čuvale bake.

- Petra je prvo bila kod jedne pa kod druge bake. Meni ovo nije bio prvi put da letujem na španskom ostrvu. Bili smo sa društvom u luksuznom apartmanu sa prelepim pogledom na more. Uveče smo ludovali, a preko dana smo posećivali mesta sa dnevnim žurkama. Ponekad smo želeli da se potpuno opustimo, pa smo tražili mirne plaže, posebno ako nam je noć pre toga bila burna. Izlazili smo najradije u diskoteke „Paša“ i „Amnezija“. Pre klubova posećivali smo tamošnje popularne restorane sa egzotičnom hranom. Najviše smo jeli u suši-baru, marokanskim i tajlandskim restoranima.

Ivana kaže da je najviše kupovala na tamošnjoj pijaci, čuvenoj po ručnim radovima i svetskim zvezdama koje je posećuju.

- Najviše sam kupovala nakit koji se ručno pravi i autentične dizajnerske komade garderobe koji se prodaje na toj pijaci. Tamo je moj suprug naleteo na najbogatiju špansku „baku“ - groficu od Albe, Kajetanu Fic Džejms. Ona je bukvalno pala na Nikolu, jer se spotakla dok se šetala. Bilo je mnogo svetskih zvezda na ostrvu. Videla sam Šakiru, Ninu Seničar s dečkom, mnoge svetski poznate fudbalere, glavnog glumca serije „Sopranovi“ Džejmsa Gandolfinija. Zanimljivo je da se svi tamo šetaju opušteno, bez pratnje telohranitelja - kaže bivša članica grupe „Models“, koja je igrom slučaja završila jedne noći služeći na šanku.

- U hotelu „Paša“ bilo je neko slavlje, gde su se konobari ponapijali i sve vreme nas prskali pićem. Da bismo izbegli prskanje, Nikola i ja sakrili smo se iza šanka, gde nije bilo nikog. Naišao je čovek i pitao nas da mu napravimo koktel, a mi smo mu rekli da jedino možemo da ga ponudimo papirnim ubrusom, kojim smo se u tom momentu brisali.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Inside story

Najnovije vesti