Premijer Mirko Cvetković udao ćerku!

Premijer Mirko Cvetković udao ćerku!

Autor: | 30/08/2010

0

Juče oko 16 časova u beogradskom hotelu „Hajat“, ćerka premijera Srbije Mirka Cvetkovića Olga (30) rekla je „da“ dugogodišnjem dečku Nikoli (30), svršenom studentu Filozofskog fakulteta u Beogradu. Gosti su se, kao na bilo kom drugom venčanju, okupili prvo u mladoženjinoj kući u Zemunu, odakle su, dobro raspoloženi, pošli po mladu. Na ulazu u kuću Cvetkovića, mladoženju i svatove dočekali su premijer i njegova supruga Zorica. Gosti su posluženi pićem u dvorištu. Mladu je iz kuće izveo brat Aleksandar, diplomirani ekonomista. Ova scena je, inače smirenom i staloženom ocu, izmamila suze. U svadbenoj koloni pošlo se u crkvu. Tačno u 14 sati zvona na crkvi Svete trojice u Zemunu označila su početak crkvenog venčanja. Posle polučasovnog obreda svatovi su produžili u beogradski hotel „Hajat“, gde ih je čekao matičar.
U svadbenoj koloni nije bilo crnih ministarskih limuzina i „rotaljki“. Ministara nije bilo ni kasnije, na slavlju, a većina Cvetkovićevih kolega do pre neki dan nije čak ni znala da on udaje ćerku. Cela ceremonija obavljena je bez velike pompe, vrlo diskretno, uprkos tome što je svadbi prisustvovalo oko 200 gostiju - mahom rodbine i prijatelja.
Svadba je bila brižljivo obezbeđena. Svakoga ko bi podigao mobilni telefon da slika mladence, venčanje u crkvi, ali i slavlje, obezbeđenje bi ljubazno zamolilo da vrati telefon u džep, a „dežurali su“ i ispred restoranske sale. Veselje je trajalo do 22 sata.
Goste je zabavljao jedan od najpoznatijih beogradskih klupskih bendova „Balkan ekspres“, koji je svirao sve - od evergrina i Elvisa Prislija, do valcera i starogradskih pesama. Premijer Cvetković, uz aplauz gostiju, odigrao je prvi ples sa svojom ćerkom, ali je posle uglavnom sedeo i pričao sa svatovima.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: