Katarina Radivojević: Muškarci su svuda isti!

Katarina Radivojević: Muškarci su svuda isti!

30/08/2010

0

Govoreći o muškarcima u Hrvatskoj i Srbiji, Katarina Radivojević je u intervjuu za hrvatsko izdanje magazina „Plejboj“ otkrila da među njima zapravo i nema nekih razlika. Katarina se požalila da joj muškarci ne prilaze, a kada se to i dogodi, onda su ti startovi uglavnom bezobrazni, što joj se nimalo ne sviđa. Tridesetjednogodišnja glumica misli da džentlmena više nema puno, a oni koji su ostali, većinom su stariji muškarci. Požalila se Katarina i na paparace koji su celog leta pokušavali da je "uhvate" u toplesu. Kaže da se nikada nije slikala niti snimala gola, a jedini golišavi snimci bili su u svrhu umetnosti i uloga koje je glumila.
- Eksploatišu ono što ja smatram svojim isključivo umetničkim doprinosom nekom filmu ili projektu. Nikada se u životu nisam skinula gola za 'Plejboj' niti svoje sise stavila na izvolite novinskim fotografima. Sve moje fotografije na kojima sam gola su iz filma ili su prave paparaco fotografije -
ističe Katarina dodajući joj nije lako da se nosi s vlastitom seksualnošću.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Supruga Dejana Tomaševića proživela je pakao: Nisam mogla da otvorim ni flašicu vode, nosili su me i do toaleta

Supruga Dejana Tomaševića, Jelena, oduvek je bila jaka, pozitivna i vedra žena. Jelena i Dejan više od dve decenije uživaju u skladnoj zajednici, a iz velike ljubavi stvorili su četvoro dece - Marinka, Manju, Miu i Matiju. Osmeh sa njenog lica nestao je ubrzo nakon rođenja sina Matije, kada joj je ustanovljena autoimuna bolest poznatija pod nazivom lupus.

24/01/2021

2218 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti