Ceca Ražnatović, Dajana, Tanja Bošković: Lepe, a same...

Ceca Ražnatović, Dajana, Tanja Bošković: Lepe, a same...

Autor: | 29/08/2010

0

Iako važi za fatalnu ženu, Svetlana Ražnatović je i posle toliko godina od smrti supruga Željka i dalje sama. Na pitanja novinara kada će se ponovo udati, najčešće odgovara da joj je teško da nađe onog koji bi mogao da je prati kao što je to umeo njen muž. Ali isto tako te njene izjave ne sprečavaju tabloide da njeno ime vezuju za raznorazne muškarce, uglavnom mlađe i manje popularne.
- Bilo je mnogo priča o tome sa kim sam u vezi. Pa nisam baš sve vreme sedela skrštenih ruku. Bilo je pokušaja da zasnujem neku ozbiljniju vezu, ali ja sam žena koja smatra da je bolje biti sam nego sa pogrešnim čovekom - priznala je Ceca.

Da se muškarci plaše poznatih i uspešnih žena možemo zaključiti iz izjave bivše misice i pevačice Slavice Tripunović Dajane, koja se požalila novinarima da joj se muškarci ne udvaraju i iskoristila priliku da im se obrati:

- Poručujem im: „Muškarci, udvarajte se, molim vas, kaže Dajana koja je je raskinula jedanaestogodišnju vezu sa Vladanom Uroševićem, sa kojim ima sina Aleksu, ali veruje da za pravu ljubav nikada nije kasno

Sredinom osamdesetih glumica Tanja Bošković bila je jedna od vodećih lepotica tadašnje Jugoslavije, a nakon filma „Okupacija u 26 slika" Lordana Zafranovića „ustoličila" se i kao erotski simbol jugoslovenskih prostora. Da ni titula seks simbola ne garantuje životnog saputnika upravo pokazuje njen slučaj ali, kako kaže, utehu nalazi u svojoj deci, ali u isto vreme priznaje:
- Moj najveći poraz je što sam se osokolila i pomislila da mogu sama u životu, a najveća pobeda je što sam oprostila sebi sva posrtanja. Lepota mi nije otvarala vrata u životu ili možda u moje vreme nije bila u modi. Danas znam mnogo lepotica koje su usamljene, što znači da lepota nije preporuka za sreću.


Folk zvezde Vesna Zmijanac i Mira Škorić odlučile su takođe da svoje ćerke - Nikoliju i Milicu - podižu same i da ne srljaju u nove brakove.
- Nisam isključiva kada je reč o ponovnoj udaji, ali morao bi da me zaprosi neko ko je zaista poseban - rekla je Vesna.
Mira Škorić, koja je bila u braku sa doktorom Vasom Jeremićem, kaže da se ne bi ponovo upuštala u tako nešto.
- Bila sam u braku i mislim da to nije za mene. Naravno, smatram da je apsolutna sreća kada pored sebe imaš nekog ko te voli i koga ti voliš, ali za tako nešto nije potreban bračni papir, niti organizovanje venčanja i svadbenog veselja. Meni sada nije prioritet da tragam za partnerom jer sam posvećena ćerki, ali volela bih da upoznam nekog s kim bih bila u skladnoj vezi - kaže Mira.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Top story