Andrea Bočeli obožava Novaka Đokovića

Andrea Bočeli obožava Novaka Đokovića

Autor: | 29/08/2010

0

Jedan od najvećih tenora svih vremena, Andrea Bočeli, koji je u 12. godini izgubio vid, uz pomoć svojih asistenata i članova porodice sa oduševljenjem prati mečeve našeg Novaka Đokovića, i odlično poznaje svaki njegov pokret, potez i stil igre! S obzirom na to da je Italijan, koji je tokom prebogate karijere prodao preko 60 miliona nosača zvuka, vremenom postao pravi fan Srbina, učinio mu je dvostruku čast pre nekoliko nedelja. Pozvao je Novaka i njegovu devojku Jelenu Ristić da budu njegovi specijalni gosti na koncertu u “Teatru tišine” u jednom italijanskom seocetu u Toskani, gde već pet godina Bočeli peva čuvene arije.
Naravno, Nole i Jelena su sedeli u prvom redu, a slavni tenor je otpevao nekoliko numera baš za dušu našeg tenisera, zahvalivši mu se na dolasku. Međutim, tu nije bio kraj druženja. Andrea je poželeo da mu Novak pravi društvo na porodičnoj večeri u svom domu, što je naš as sa zadovoljstvom prihvatio.
- Pratim svaki vaš meč, posebno sam oduševljen bekhendima i vašom kretnjom po osnovnoj liniji. Sa lakoćom uspevate da stignete svaku loptu -
rekao je Bočeli, koji tenis najčešće prati sa sinovima Amosom i Mateom, pišu Novosti.

Kao svaki ljubitelj tenisa, Andrea je potom komentarisao Noletove rezultate i titule, a dogovorili su se da se ponovo sretnu čim im se ukaže prilika. Pored Bočelija, Nole ima obožavaoce i među drugim slavnim muzičarima, što se videlo i na ovogodišnjem koncertu Eltona Džona u Monaku, takođe u avgustu. Britanac je tada posvetio jednu pesmu Novaku i njegovoj devojci, a posle su se družili u “bekstejdžu”. Tada im je Elton otkrio da navija za Đokovića, dok mu je Novak uzvratio da ima dosta njegovih pesama koje sluša na “ajpodu”.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još