Ponovo uhapšena Paris Hilton!

Ponovo uhapšena Paris Hilton!

Autor: | 28/08/2010

0

Američka starleta Paris Hilton privedena je rano jutros u Las Vegasu zbog posedovanja kokaina, prenosi "Skaj njuz". Policija u Las Vegasu zaustavila je sinoć automobil u kojem se nalazila Paris Hilton sa prijateljicom, zbog mirisa marihuane koji je iz njega dopirao. Posle pretresa automobila, u njemu je pronađen kokain, ali još uvek nije saopšteno koja količina je u pitanju, prenosi "Skaj njuz". Ona je privedena rano jutros oko 2.30 i očekivalo se da kasnije danas bude puštena uz kauciju.
"Skaj njuz" prenosi da je ona na svojoj "Tviter" stranici ostavila poruku neposredno pre nego što je vest dospela u medije, ali bez detalja o "incidentu". "Idem u krevet. Laku noć svima", pisalo je.
Paris Hilton je i pre dva meseca uhapšena u Južnoj Africi tokom Svetskog prvenstva u fudbalu zbog posedovanja marihuane. Ona je posle toga puštena, a sud odustao od optužnice. Nešto kasnije desio se sličan incident na aerodromu na Korzici. Ona je 2007. godine osuđena na 45 dana zatvora zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: paris hilton

Najnovije vesti