Uma Turman trudna?

Uma Turman trudna?

Autor: | 25/08/2010

0

Odmor na krstarenju se za mnoge pokazao kao najbolji izbor, pa ga je i Uma Turman (41) provela u društvu dečka Bisona Arparda i usput pokazala liniju. Iako je par u aprilu ove godine raskinuo vezu, ljubav je ipak nadjačala sve probleme, pa su na kraju sreću ipak pronašli jedno drugom u zagrljaju. Odmor je dodatno učvrstio njihovu ljubav, a mnogi šuškaju i da je stomačić koji je Uma u bikiniju pokazala - trudnički.
Glumica koja se proslavila filmovima „Petparačke priče“ i „Kil Bil“ ima dvoje dece, jedanaestogodišnju Mej Rej i osmogodišnjeg Levona Roana iz braka s glumcem Itanom Houkom, a sama je priznala kako je majčinstvo za ženu najlepši božji dar.
Za razliku od njenih koleginica, glumica nije opsednuta estetskim zahvatima i kaže da je sasvim zadovoljna sobom iako joj telo baš i nije u zavidnoj formi, a grudi odavno više ne prkose gravitaciji.
-Ne pada mi na pamet da robujem strašnim holivudskim standardima, po kojima su mršavice i estetske operacije i dalje trend broj jedan. Takva sam, kakva sam. Sebi sam dobra, a baš me briga šta drugi misle - kaže Uma.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti