Marija Kilibarda sa sestrama provela nezaboravni odmor na Tenerifima

Marija Kilibarda sa sestrama provela nezaboravni odmor na Tenerifima

Autor: | 25/08/2010

0

Na vulkansko ostrvo gde su snimani filmovi „Ratovi zvezda“ voditeljka Marija Kilibarda krenula je sa rođenim sestrama Jovanom i Oliverom. Promoterka turističke agencije „CNC“ kaže da su joj mnogi prijatelji preporučili ovo špansko ostrvo kao savršenu destinaciju za odmor.
- Smeštene smo bile u luksuznom hotelu „Regency Country Club“, koji je u brdu, i važi za najbolji hotel na ostrvu - kaže za magazin „Hello!“ devojka rukometaša Ognjena Kajganića, sa kojim je Marija bila na letovanju na Crnogorskom primorju pre nego što je otputovala na Tenerife.
- Na poznatom ostrvu sam se provela „penzionerski“, budući da mi je odmor bio neophodan. Ustajala sam u sedam ujutru i odlazila na spavanje u ponoć. Sunce nas je iscrpljivalo, kao i mnoge dnevne aktivnosti. Posetile smo delfinarijume u zabavnim parkovima, a išle smo i u šoping. U hotelu je bila izvanredna ponuda specijaliteta, mada smo najčešće birale mediteranska lagana jela sa morskim plodovima, i uživale smo u španskom piću sangriji. Nismo propustile da gledamo flamenko, a posetile smo i ostatke vulkana Teide. Zanimljivo je bilo videti plaže sa crnim peskom, koji je te boje zato što ne može da se ugreje.


Televizijska voditeljka kaže da su ona i njene sestre samo jednom bile u noćnom provodu tokom desetodnevnog letovanja.

- U baru na samoj obali provele smo se odlično, ali su nam se više dopale dnevne aktivnosti. Budući da je Jovana završila arhitekturu, posebno se radovala obilasku auditorijuma savremenog španskog arhitekte Santjaga Kalatrave. Obišle smo poznati grad Santa Kruz, gde smo kupovale jer je sve jeftino, a ja sam najviše šopingovala nakit - završava jedno od najlepših lica sa malih ekrana.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Inside story