Mina Kostić: Đus laže da nisam zvala da pitam za njegovo zdravlje

Mina Kostić: Đus laže da nisam zvala da pitam za njegovo zdravlje

Autor: | 20/08/2010

0
Izjava koju je nedavno pretučeni reper Ivan Ivanović Đus dao, a u kojoj kaže da njegova sestra Mina Kostić nije zvala ni njega ni njegovu majku da bi se raspitala u kakvom je stanju posle napada, šokirala je folk pevačicu.
- Ne lažem da sam ga nazvala, nego Ivan laže da nisam. Čim sam te večeri čula šta se dogodilo, zvala sam ga više puta na mobilni, ali je bio isključen. Ujutru sam ga pozvala i na kućni telefon, javila se njegova majka Vesna i rekla mi da je dobro, da su novinari sve naduvali i da pije kafu. Pošto sam se pakovala za odlazak na more i veoma sam žurila, nisam insistirala da ga lično čujem, osim toga, smatrala sam da nema svrhe da ga dodatno i ja uznemiravam i da treba da se odmara i oporavlja. Sigurno u njegovom telefonu postoji lista poziva s mog broja, tako da ne može da tvrdi da ga nisam pozvala - kaže za „Alo!“ Mina Kostić.
Ona kaže da je i njena pomajka Duda zvala da se raspita za Đusovo zdravlje i da su obe plakale kada su čule šta mu se dogodilo.
- Bog mi je svedok da ne lažem. Nek pita svoju majku da li smo pričale s njom ili ne. Nije mi jasno zašto mu nije rekla, ili jeste, a on laže - čudi se Mina.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: mina kostić

Najnovije vesti