Hali Beri prvi film posle porođaja snima u Južnoj Africi, a društvo joj prave kćerka Nahla i bivši partner Gabrijel Obri

Hali Beri prvi film posle porođaja snima u Južnoj Africi, a društvo joj prave kćerka Nahla i bivši partner Gabrijel Obri

Autor: | 20/08/2010

0

Iako ima četrdest tri godine, Hali Beri je ponovo pokazala zbog čega je holivudska „kraljica bikinija“. Dok snima film „Dark Tide“ na Ostrvu foka u Južnoj Africi, uz nju je dvoipogodišnja kćerka Nahla, kao i bivši partner Gabrijel Obri. Prvu ulogu koju je nekadašnja Bond devojka prihvatila posle rođenja kćerke obeležile su neobično uzbudljive scene „plivanja sa ajkulama“ - glumica je snimala scene u podvodnom kavezu u kojem se našla „oči u oči“ sa velikim belim ajkulama. Zgodna „oskarovka“ fotografisana je kako opušteno sedi na bočnoj strani broda „Volante“, dok pored nje pliva morski predator kojima Ostrvo foka obiluje. Velikim belim ajkulama foka je omiljeni plen.
Tamnoputa glumica snimaće uzbudljivu triler-akciju u naredna tri meseca. Zbog toga je njen bivši partner, maneken francuskog porekla Gabrijel Obri tražio da bude prisutan kako bi viđao njihovu kćerku. Otkako su se rastali u aprilu, nekadašnji partneri dele starateljstvo nad devojčicom i često zajedno izvode Nahlu u šetnju.

- Ostali su prijatelji zbog kćerke iako nisu više zajedno - rekao je glumičin predstavnik za štampu početkom maja. Iako Hali zarađuje mnogo više snimajući visokobudžetne filmove, sa porodičnim advokatom dogovorili su se da troškove oko kćerke dele po pola. Ipak, ovo nije konačna odluka kada je reč o podeli troškova oko kćerke, kako je američkim medijima otkrio njihov blizak prijatelj, koji je izjavio:

- Među njima se desio „prijateljski raskid“, bez ijedne izgovorene ružne reči. Oboje mnogo putuju zbog posla, pa su navikli da nisu neprestano zajedno. Ipak, čini mi se da je Hali teško podnela njihov raskid. Iskreno je volela Gabrijela i mislila je da je on „onaj pravi“.

Budući da su oboje javnosti uskratili podrobniji komentar o razlazu, još nije poznato ko je bio inicijator okončanja veze kojom je glumica bila presrećna, kako je često javno isticala. Budući da je Gabrijel prilično zauzet brojnim angažmanima u modnoj industriji, njegovo prisustvo na snimanju filma „Dark Tide“ veoma je iznenadilo javnost. Mnogi su pomislili da maneken zapravo želi svoju devojku nazad, a bilo je i komentara da se možda uplašio prisustva još jednog Francuza - glumca Olivijea Martineza. Nekadašnji dečko Kajli Minog, koji uz Hali tumači glavnu ulogu u filmu, važi za velikog zavodnika, pa nije isključeno da je manekena u daleku Afriku upravo doveo strah od moguće nove veze slavne glumice.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin