SANDRA MELJNIČENKO sa suprugom Andrejom već nekoliko meseci krstari američkom obalom

SANDRA MELJNIČENKO sa suprugom Andrejom već nekoliko meseci krstari američkom obalom

Autor: | 18/08/2010

0

Bivša manekenka Aleksandra Sandra Meljničenko i njen suprug Andrej uspešno su izbegli visoke temperature i vatrenu stihiju koja plamti nad Moskvom, jer već nekoliko meseci krstare svojom jahtom „A“ po Americi, gde su posetili najveće metropole. Poznata po tome što se uvek rado druži sa starim prijateljima iz svoje zemlje, nekadašnja članica grupe „Models“ najpre se sastala sa bivšom koleginicom Ivanom Berendikom u Majamiju. Dve dugogodišnje prijateljice uživale su u čarima najluksuznijih plaža na ovom mondenskom poluostrvu. Srpska lepotica je potom otišla u Njujork, koji joj je jedan od omiljenih gradova za kupovinu luksuznih haljina poznatih svetskih dizajnera, pa zato ni ovog puta nije odolela a da ne kupi skupocene krpice.
- Moda je umetnost, a poseta revijama visoke mode daje svakom čoveku uvid u ono što je novo u svetu mode. Modne revije utiru put svim važnim trendovima za novu sezonu - ističe gospođa Meljničenko, koja je poznata kolekcionarka haljina visoke mode.

Pošto je posetila sva popularna mesta na istočnoj obali Sjedinjenih Država, ova lepa brineta se uputila ka zapadnoj obali, gde nije mogla a da ne poseti svetsku prestonicu zabave Las Vegas. Osim supruga, u čarima grada greha i u noćnom provodu u najluksuznijim kockarnicama, društvo joj je pravio i uspešni skaut i bivši stilista mnogih naših zvezda Peđa Govedarica, sa kojim se Sandra druži još iz vremena kada je bila u grupi „Models“.Iako još od novembra prošle godine nije bila u svojoj kući na periferiji Moskve, Sandra još ne planira da poseti svoj dom sve dok temperatura u glavnom gradu Rusije ne padne bar za deset stepeni.

Jedna od mogućih destinacija koju će uskoro posetiti svakako je i Bolivija, njena omiljena država, što je nekoliko puta u intervjuima i istakla.
- Bila sam u toliko zemalja neizmerne lepote i posebnosti pa mi je teško da odlučim koja mi je najdraža. Međutim, države Južne Amerike zauzimaju posebno mesto u mom srcu. Naročito Bolivija. Mada je jedna od najsiromašnijih zemalja na tom kontinentu, ona je najlepša - rekla je nedavno supruga najmlađeg ruskog milijardera. Inače, ova lepa dama neizmerno uživa i u uređenju svoje jahte koju je nedavno ukrasila Moneovim slikama.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin