Čari turskog Beleka:  SNEŽANA DAKIĆ-MIKIĆ odmor sa suprugom Vladom podredila njihovoj mezimici Lauri

Čari turskog Beleka: SNEŽANA DAKIĆ-MIKIĆ odmor sa suprugom Vladom podredila njihovoj mezimici Lauri

Autor: | 18/08/2010

0

Voditeljka i autorka emisije „Život u trendu“, koja se emituje na televiziji „Pink“, Snežana Dakić godišnji odmor provela je u turskom letovalištu Belek. U luksuznom rizortu boravila je dvanaest dana sa suprugom Vladom i kćerkom Laurom. Za magazin „Hello!“ kaže da je ceo odmor bio podređen njihovoj plavokosoj mezimici.
- Lauru je najviše obradovala poseta delfinarijumu, gde se fotografisala sa belim kitom. Za nju je veliko razočaranje bilo kada je shvatila da neće stvarno plivati sa delfinima. Ove godine bukvalno nije izlazila iz vode, plivala je uz pomoć „mišića“, a kad nije bila u vodi, na plaži je skupljala školjke i kamenčiće, koje je potom ponela u Beograd. Pomažući joj u tome, izgorela sam na suncu - kaže Snežana, koja se sa kćerkom družila tako što joj je svakodnevno pomagala da pravi kule u pesku.

Svake večeri u hotelu je organizovana animacija za najmlađe, pa je Laura mogla do mile volje da se fotografiše sa Mikijem i Mini, glumcima koji su bili obučeni u kostime Diznijevih junaka.

- Dok je Mini nešto pričala deci, Laura, koja je primetila da Mini ima dublji glas, ozbiljno me je pitala da li je muškarac u kostimu. Nisam želela da joj razbijem iluziju o Mini, pa sam joj rekla da je glumica u kostimu. Bilo je simpatično gledati je kako uživa dok đuska u dečjem disko-klubu. Hrana je bila odlična, a meni i Lauri su se najviše dopali slatkiši, posebno baklave i ostale ušećerene poslastice. Ipak, najviše sam uživala, ispijajući tradicionalnu tursku kafu, koju sam u odmaralištu naručivala po ceo dan - kaže Snežana, koja je sa porodicom najviše boravila u blizini bazena, gde se Laura isprobala u vežbama akvabika.

- U bazenu je izvodila vežbe, a jednom joj je društvo pravio tata. U hotelskom kompleksu je našla drugare „koji su na našem jeziku“, kako je nazivala decu koja pričaju srpski. Inače, primećujem da je dobro prepoznavale jezike, što je verovatno nasledila od mene - kaže novinarka, koja je po obrazovanju profesorka španskog jezika i književnosti.
Porodica je kući ponela zanimljivu uspomenu sa letovanja - fotografisali su se na čarobnom ćilimu kako lebde nad Antalijskim zalivom. Za potrebe snimanja petominutnog filma porodica je pozirala ispred bele pozadine, da bi posle toga bili namontirani leteći ćilim ispod njih, kao i pozadina.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin