Prilično mršava ANĐELINA DŽOLI bila na dijeti zbog filma "SALT"

Prilično mršava ANĐELINA DŽOLI bila na dijeti zbog filma "SALT"

Autor: | 17/08/2010

0

Anđelina Džoli je svoj novi film "Salt" juče predstavila i u Londonu. Premijera je održana na Leicester Squareu gde je Endži, kao i na svakom mestu na kojem se pojavi, izazvala pravo oduševljenje. Glumica je sa širokim osmehom spremno pozirala fotografima i strpljivo delila autograme.
Za premijeru u Londonu izabrala je dugačku srebrnu haljinu Amande Wakeley i Ferragamo cipele, ali joj je eleganta haljina prilično visila na izuzetno mršavom telu, a britanski mediji su se odmah raspisali o tome kako glumica deluje iscrpljeno i slabo.
Ona ipak tvrdi da energije ima na pretek.
- Nikada ne smanjujem tempo. Za mene je dobro da u kući imam haos jer ne volim mir. Čak i kada telefoniram, uvek šetkam naokolo. Mislim da je dobro što nisam od onih kojima su potrebni trenuci samo za sebe jer ih ionako nikada nemam - kaže Anđelina.
Glumica je pre snimanje špijunskog trilera "Salt" bila na posebnoj dijeti s puno ugljenih hidrata i vežbala tri sata dnevno, a pohvalila se kako je uspela da poboljša svoje kulinarske veštine.
- Sve mi bolje ide. Deca su mi u tome velika podrška i jako su strpljivi. Pohvale sve što napravim. Kuvanje se kod nas pretvara u zabavu za celu porodicu - kaže lepa glumica.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti