Jelena Karleuša posle proslave rođendana, sa suprugom, kćerkama i majkom provodi odmor u Budvi

Jelena Karleuša posle proslave rođendana, sa suprugom, kćerkama i majkom provodi odmor u Budvi

Autor: | 16/08/2010

0

Muzička zvezda Jelena Karleuša, posle uspešnih nastupa u budvanskom klubu „Trokadero“, svoj rođendan dočekuje sa fanovima na najavljenom spektakularnom koncertu u tom elitnom klubu na Crnogorskom primorju. Plavokosa pop diva je najavila kako će 17. avgusta, tačno u ponoć, dočekati rođendan, pevajući sa publikom. Za magazin „Hello!“ otkriva da joj se dan kasnije u Budvi pridružuje porodica sa kojom nastavlja letovanje.

- Moja mama, kćerke i suprug pridružuju mi se 17. avgusta ujutru. Nisam želela da pravim pompezno slavlje, budući da sam rešila da proslavim rođendan sa fanovima. Ali, veliku rođendansku žurku planiram da organizujem 7. septembra, kada je Atinin i Nikin rođendan. Za moje mezimice upriličiću spektakularnu proslavu rođendana sa crvenim tepihom. Biće pozvani njihovi mali drugari, moji i Duškovi prijatelji sa decom, kao i mališani svih važnih ljudi u Srbiji. To će ujedno na neki način biti i moja proslava, jer je za mene taj njihov dan najvažniji događaj u celoj godini.


Jelena kaže da je za proslavu rođendana odabrala elitni restoran u Budvi, gde će sa Duškom 17. avgusta večerati morske plodove i piti dobro belo vino.
- Moja majka će sa dadiljama voditi računa o kćerkama, dok ću ja sa Duškom uz intimnu večeru slaviti rođendan. Inače, Atina i Nika su prvi put u Crnoj Gori, a Nikici je ovo prvi susret sa morem. Atina je već bila na moru, ali ne na Jadranskom. Veoma se radujem što sam sa porodicom na letovanju i zaista nam je prelepo ovde - kaže pevačica koja je svoje obožavaoce oduševila zategnutom vitkom figurom koju je pokazala u kupaćem kostimu na plaži.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti