Ivan Marinković ubeđen da će se njegova supruga Goca Tržan dobro plasirat u "Survivoru"

Ivan Marinković ubeđen da će se njegova supruga Goca Tržan dobro plasirat u "Survivoru"

Autor: | 12/08/2010

0

Pošto je njegova supruga, pevačica Goca Marinković otišla na Filipine kao jedna od učesnica prvog VIP serijala rijaliti šou-programa „Survivior“, Ivan Marinković slobodno vreme provodi uglavnom sa kćerkom Lenom, siguran da će se njegova voljena odlično prebroditi sve prepreke koje će narednih mesec dana morati da savlada. I pored toga što tvrdi da sam nikada ne bi učestvovao u popularnom rijalitiju, Ivan je bez razmišljanja podržao  suprugu, jer smatra da spada u osobe koje mogu da se nose sa svim izazovima na Filipinima.
- Goca je oduvek volela „Survivor“ i stalno je govorila da bi želela da bude deo te ekipe, tako da nismo bili iznenađeni kada su je producenti zvali najpre na razgovore, a zatim je dobila i zvanični poziv za učešće - objašnjava Marinković, koji smatra da je Goca idealna osoba za takav šou.
- Ona je sportski tip i već duže redovno trenira. Osim toga osoba je koja nema nijedan porok, pa smatram da će se odlično snaći. Nije neko kome će smetati da jede samo šaku pirinča na dan i ko ne može da živi bez obilnih obroka tako da ni u tom smislu neće imati probleme.
Pored toga, Ivan smatra da će njegova supruga imati dobru komunikaciju sa ostalim takmičarima i da neće dolaziti u sukobe sa njima.
- Većinu ljudi koji su sa njom otputovali na Filipine Goca poznaje sa estrade, ali ona je osoba koja ima odličnu komunikaciju i sa onima koje prvi put vidi, tako da će se sigurno lepo uklopiti i neće imati probleme u odnosu sa drugima. Svestan sam da će tamo biti na pustom ostrvu i da okolnosti u kojima se nalazi mogu svašta da probude u čoveku, ali ipak mislim da ona neće ulaziti u konfliktne situacije sa ostalima i da će lepo sarađivati - kaže Ivan koji više od nedelju dana nije imao priliku da se čuje sa svojom suprugom.

- Mnogi misle da su kriterijumi nešto blaži pošto je reč o VIP učesnicima, međutim to nije tako. Otkada je otputovala, nismo imali priliku da komuniciramo, a tako će biti do kraja takmičenja. Prvih nekoliko dana mi je veoma nedostajala, što je i normalno kada znaš da voljenu osobu nećeš videti duže. Nas dvoje se za ove četiri godine, koliko smo zajedno, nikada nismo odvajali tako dugo. Naravno, često se dešava da ona ode da radi, a ja ostanem u Beogradu. Čak smo početkom godine bili razdvojeni i dvanaest dana kada je bila u Dubaiju. Međutim, to je nešto drugo, jer smo tada mogli da kontaktiramo preko telefona i bilo nam je lakše.
Goca i njen suprug su, kada su razmatrali ponudu produkcijske kuće „Vision team“ da učestvuje u rijalitiju „Survivior“, najviše brinuli kako će njihova trogodišnja kćerka Lena podneti da bude razdvojena od mame mesec dana.
- Objasnili smo joj da će mama biti duže odsutna od kuće, jer mora da ide da radi i ona je to lepo shvatila. Trudim se da joj svaki dan bude potpuno ispunjen, pa tako ujutru ide u obdanište i tamo se igra sa svojim vršnjacima, dok je popodne ja izvodim na Tašmajdan ili je odvedem kod nekih prijatelja tako da nema mnogo vremena da razmišlja o mami. Uskoro ću je voditi i u Novi Sad kod naše prijateljice Jelene Bačić-Alimpić. Uglavnom će joj vreme do Gocinog povratka biti potpuno ispunjeno. Naravno, ona pita za mamu, ali joj ja objasnim da je na poslu i da će uskoro doći, tako da za sada nemam problema sa njom, što mi je najvažnije - zaključuje Ivan.

Piše: Ivana Nikolić
Foto: Dragan Micković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti