Pred odlazak na Filipine Nikola Rokvić organizovao oproštajnu žurku za svoje prijatelje

Pred odlazak na Filipine Nikola Rokvić organizovao oproštajnu žurku za svoje prijatelje

Autor: | 04/08/2010

0

Nekoliko dana pre nego što se spakovao i uputio se na Filipine, Nikola Rokvić je napravio žurku za svoje prijatelje. Pošto zbog obaveza i pripremanja za daleki put nije imao vremena da sa svakim ponaosob provede izvesno vreme, sve ih je okupio na jednom mestu. Slučajno ili ne, tek za lokaciju na kojoj su se provodili do zore sin Marinka Rokvića odabrao je novootvoreni kafe-restoran „Akacija“, koji je vlasništvo Milana Čaleta, očuha Nikoline bivše devojke Une Ćuk, i nalazi se u zgradi Etnografskog muzeja.
Iako su posle raskida dvogodišnje veze ostali u korektnim odnosima, Una se nije pojavila na zabavi svog nekadašnjeg dečka. Međutim, njen brat Marko došao je da se pozdravi sa Rokvićem, sa kojim je ostao u prijateljskim odnosima bez obzira na krah veze njegove sestre i Nikole. U prijatnom ambijentu restorana, uz zvuke harmonike, violine i gitare i specijalitete sa roštilja, kao i veliki izbor pića provodili su se Nikolini drugovi iz novobeogradskih blokova, ali i poznate ličnosti koje ne propuštaju nijednu Rokvićevu zabavu. Među prvima je stigao stilista Saša Vidić koji za „Hello!“ sumira utiske.
- Sjajno smo se proveli. Nikola je iskoristio priliku što su ga vlasnici restorana pozvali na nezvanično otvaranje, pa je okupio najbliže prijatelje da  proslavi to što je jedan od učesnika šou-programa „Survivor“. Ostali smo bukvalno do zatvaranja. Kada je domaćin zabave zapevao, svi smo skočili na noge, a pokazao nam je da nije loš ni u sviranju violine. I naša drugarica Ceca Ražnatović je bila pozvana, ali je bila sprečena da dođe. Za taj dan imala je već dogovoreno jedno rođendansko slavlje. Nikola ima njenu punu podršku i svi zajedno ćemo navijati za njega.
U Rokvićevom, do te večeri neotkrivenom talentu, muziciranju na violini najviše je uživao Slobodan - Boba Živojinović. Pravo iz Londona, gde je sa suprugom Lepom Brenom proslavio četrdeset sedmi rođendan, došao je da podrži najboljeg druga svog sina Filipa, a bio je tu i najstariji potomak predsednika „Teniskog saveza Srbije“. Sa crnom kapom na glavi, koju je nosio cele noći, nije se odvajao od devojke Sofije Milošević koja je iz Njujorka došla u Srbiju na odmor. Veselio se i fudbaler Stefan Babović čije su prisustvo iskoristile mnoge zvanice i čestitale mu na prinovi koju je dobio pre tri meseca.
I dok se njih pedesetak provodilo, Nikolina porodica bila je u Budvi na odmoru. Dan pre nego što se miljenik tinejdžerki uputio na Filipine, njegovi roditelji Marinko i Slavica su došli u Beograd, dok je brat Marko ostao na Crnogorskom primorju.
- Supruga i ja smo odvezli sina na aerodrom i mogu vam reći da je rastanak bio tužan. Teško mi je, neću ga videti mesec dana, a činjenica da nećemo imati nikakvu mogućnost da komuniciramo pada mi još teže. Znam za tu žurku koju je priredio, ali, nažalost, nismo mogli da joj prisustvujemo - kaže Marinko.

Sandra A. Rilak
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još