Ivana Baltić kad ugleda privlačnog muškarca ne stigne da pogleda u njegove cipele

Ivana Baltić kad ugleda privlačnog muškarca ne stigne da pogleda u njegove cipele

Autor: | 02/08/2010

0

Voditeljka Ivana Baltić svoju uspešnu karijeru počela je pre deset godina u emisiji „City“ na televiziji „Pink“, a kasnije je sa koleginicom Aleksandrom Jeftanović bila koautor emisije „Da pređemo na ti“. Ova lepa plavuša odnedavno je autorka emisije „Ja to tako“ koja je za kratko vreme postala omiljena i veoma gledana.
Iako je dugo na javnoj sceni, lepa Beograđanka uvek je vešto skrivala informacije o privatnom životu, a javnost je znala samo za njenu vezu sa muzičarem Aleksandrom Sedlarom. Njih dvoje su pre nekoliko meseci raskinuli, a u skladu sa svojim stavom da ne iznosi detalje iz privatnog života, Ivana nije želela da govori o toj promeni u svom emotivnom statusu.
Kako biste opisali vaš način odevanja?
- Volim udobnu i jednostavnu garderobu koju učinim zanimljivijom neobičnim cipelama ili dobrim nakitom. U ormaru imam najviše haljina, farmerki i atlet-majica u svim bojama. Ravna obuća je prioritet, osim kad radim emisiju ili izlazim uveče. Nisam previše zahtevna i ne govorim često kao druge žene: “Nemam šta da obučem”. Ali mogla bih u garderobu da unesem više boja, pogotovo leti.
Na koji način birate garderobu za emisiju?
- Kad je reč o stajlingu za emisiju, o tome vode računa ljudi iz butika “Faith”. Svetski džet-set, poput Madone, lud je za tom odećom, jer imaju predivne komade i za kežual garderobu i za glamurozne kreacije, koji se potpuno uklapaju u moj i stil moje emisije.

Volite li brendirane stvari?
- Nemam običaj da gledam da li je nešto brendirano ili nije. Istina je da ima brendova gde je većina stvari skupa, kvalitetna i moderna, ali generalno pravila nema. I nešto jeftino može da bude stvar koju ćete slatko nositi. Takođe skup komad može da bude totalni promašaj. Garderobu kupujem samo ako mi se sviđa, bez obzira na cenu i brend.
Imate li običaj da loše raspoloženje lečite šopingom?
- Zašto bih u nešto divno kao što je šoping išla neraspoložena? U kupovinu uvek idem nasmejana i dobre volje. U suprotnom bih verovatno kupila nešto na brzinu ili bih došla kući praznih ruku.
Šta je vaš modni fetiš?
- Čizme. Obožavam da ih nosim čak i leti.
Kakav stil odevanja kod muškaraca može da vas odbije, a kakav da vas privuče?
- Ako je pravi muškarac, garderoba ne može da me odbije, jer se sve može popraviti. U principu nije dobro kad muškarci nemaju ni elementarno znanje o modi, na primer šta se nosi u kojoj prilici.
Kako biste reagovali kada biste videli atraktivnog muškarca sa prljavim cipelama?
- Moram da priznam da kad vidim zgodnog i lepog muškarca, retko obratim pažnju na cipele. Šalu na stranu, ne bih volela da budem osoba koja nekome sudi samo na osnovu cipela.
Imate li običaj da čitate modne časopise?
- Imam, pogotovo one koji informišu o tome kakva garderoba i po kojoj ceni može da se nađe kod nas. Nemam uvek vremena za šoping, zato mi je to korisno. Mada, najviše volim da kupujem na putovanjima u inostranstvu.
Koji je vaš omiljeni asesoar?
- Naočare za sunce. Imam ih mnogo, od jeftinih do skupih, u svim bojama i oblicima. Naravno, najnovije se najviše nose.
Imate li komade garderobe ili nakita koje ste nasledili od mame ili bake?
- Imam nakit koji sam nasledila od bake, ali je još kod mame na čuvanju.

Kako ćete provesti leto?

- Ovog leta sam ispunila ono što sam odlučila u toku godine, a to je da u više navrata odem na more, jer prethodnih godina sam planirala samo jedan odlazak, i to u avgustu. Sad sam se bolje organizovala, tako da sam već bila na moru u Crnoj Gori, a čeka me još jedno letovanje na Kipru.
Kad počinje sledeća sezona vaše emisije “Ja to tako”?
- Septembar je vreme za nove radne poduhvate. Biće zanimljivih noviteta u koncepciji emisije i jedva čekam da vidim kakva će biti reakcija publike.
Ima li istine u pričama da ste imali sukob sa koleginicom Radom Radenović oko termina vaše i njene autorske emisije?
- To su pisale neke novine, ali je to zaista apsolutna neistina. Sa Radom sam uvek bila u najnormalnijim odnosima. Dugo se poznajemo. Nismo bliske prijateljice, ali kad se sretnemo, slatko se ispričamo.
Šta vam je bilo najbitnije kada ste radili vašu autorsku emisiju i jeste li zadovoljni reakcijama publike?
- S obzirom na to da radim u redakciji zabavnog programa, primarno mi je bilo da zabavim gledaoce. Pored toga, trudila sam se da dam praktične i korisne savete u vezi s lepotom, zdravljem, muško-ženskih odnosima i drugim zanimljivim temama. Pored toga, predstavila sam i neke talentovane osobe iz naše zemlje. U svemu što sam zamislila, uspela sam. Prezadovoljna sam gledanošću i reakcijama publike.
Kakvi muškarci vam se dopadaju?
- Uvek mi pažnju pre privuče muškarac koji deluje ležerno, ne previše ozbiljno i uštogljeno u svom stavu i stilu. Volim otvorene i spontane muškarce koji su takvi jer su sigurni u sebe. Ipak, najpresudnija je energija koja postoji između nas.
Šta je najvažnije za uspešnu vezu?
- Dobra komunikacija, mnogo smeha i slična interesovanja.
Prijaju li vam noćni izlasci?
- Trenutno mi više prijaju dnevne aktivnosti i priroda. Noćnih izlazaka sam se malo i zasitila, ali plesanje do zore u mom slučaju nikad neće izaći iz mode.
U vašoj emisiji imate običaj da sa gostima komentarišete naslove članaka i intervjua koji su objavljeni o njima. Koji novinski naslov u vezi sa vama vas je najviše iznenadio?
- Nisam skandalozna osoba i nemam naslove koji bi me mogli iznervirati ili iznenaditi. Možda isuviše dobro poznajem ovu novinarsku profesiju pa sam na mnoge stvari oguglala. Iznenadim se kad vidim da još ima novina i novinara koji pišu kompletne izmišljotine, od teksta do naslova.

Piše: Ivana Nikolić
Foto: Andreja Damnjanović
Frizura i šminka: Srđan Petković, Mileševska 47, tel. 011 / 383 -  0087
Stilista: Tijana Todorović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ivana baltic

Pročitajte još

Najnovije vesti