U susret najbržem Nike letu: Nike+ Run Club besplatni treninzi za sve trkače

U susret najbržem Nike letu: Nike+ Run Club besplatni treninzi za sve trkače

Autor: | 03/07/2015

0

Nike+ Run Club u sklopu Nike "So Fast" kampanje, ovog leta za sve ljubitelje sporta i trčanja, organizuje besplatne treninge, gde će svi polaznici, i žene i muškarci, moći da treniraju, testiraju svoje mogućnosti i obore lične rekorde brzine.

Kompanija Nike, svrstava Beograd među svetske metropole koje neguju sportski duh i trkačku kulturu kroz organizovanje različitih aktivnosti koje promovišu zdrav način života i sport, tako da ni ovog leta neće izostati podrška brzini i pomeranju ličnih granica izdržljivosti. Baš kao i na globalnom nivou i kod nas će biti organizovan Nike+ Run Club koji će svoj prvi trening za sve ljubitelje trčanja i zdravog života održati na Marakani, 05. jula, u 18h. Besplatni treninzi biće organizovani tri puta nedeljno, tokom leta, kako bi svi trkači bili spremni za veliku We Run Belgrade 2015 trku koja će se održati početkom septembra.

Najbrže leto će startovati sa novom Nike kampanjom koja nosi simboličan naziv "So Fast", i koja je okupila najbolje i najuspešnije sportiste današnjice koji znaju šta znači istinska posvećenost i motivisanost, a među kojima su: NBA zvezda Kobi Brajant, svetska šampionka u tenisu, Serena Vilijams, jedan od najbržih ljudi na svetu Majkl Džonson, ali i mnogi drugi uspešni sportsiti. Nike “So Fast” kampanja, baš kao i Nike Zoom Air tehnologija, odnose se na brzinu u sportu, bez obzira o kojem sportu je reč: kretanje po teniskom terenu, savladavanje protivničkih igrača u fudbalu, brzo zakucavanje u košarci ili kroz atletske discipline.

Cilj kampanje, na globalnom nivou, je promovisati značaj trčanja i inspirisati ljude koji redovno trče, ali i one koji do sada nisu trčali, da postanu deo Nike kampanje kroz učlanjenje u Nike+ Run i Nike+ Training klubove i da istrče svoj najbrži kilometar i dokažu da mogu biti još izdržljiviji i brži.

Nike+ Run Club treneri razvili su specijalni program u trajanju od 8 nedelja, koji svakom polazniku pruža mogućnost da napreduje i postane brži i izdržljiviji. Program uključuje specijalno prilagođene vežbe, muziku koja podstiče motivaciju i savete svetskih stručnjaka kako biste zaista bili najbrži.

Nike + Training Club (NTC) App ovog leta će biti usmeren na postizanje agilnosti, brzine i izdržljivosti kroz kombinaciju različitih vežbi.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Nike