20 pečenih paprika
10 kiselih krastavčića
400 g kačkavalja
6 jaja
1 kisela pavlaka
250 g suvog vrata
Priprema:
1. Paprike ispohovati i ostaviti da se ohlade. Krastavčiće isecite na kolutiće ili uzdužno.
2. Za fil tvrdo skuvati jaja, odvojiti samo žumanca, izdrobiti ih viljuškom i pomešati sa 300 grama rendanog kačkavalja i pavlakom. Od te mase odvojiti jednu čašu i ostaviti sa strane. U ostatak fila dodati iseckan suvi vrat.
3. U činiju ili uži pleh ređati red paprika, red fila, red krastavčića i tako dok se sve ne potroši.
4. Odozgo premazati filom koji ste odvojili i posuti sa 100 grama rendanog kačkavalja.
Slične Vesti
Najslađi pokloni na koje niko neće ostati ravnodušan: Recepti za 4 savršena praznična slatkiša
Novogodišnji recepti - Najslađi pokloni na koje niko neće ostati ravnodušan!
29/12/2021
Saznajte višeKuvajte sa Gvinet Paltrou: Recept za najukusnije špagete karbonara
Recept Gvinet Paltrou za jedno od najpoznatijih jela italijanske kuhinje
28/11/2021
Saznajte višePročitajte još
Strogo čuvana tajna otkrivena: Recept za Titov omiljeni kolač morate da probate, sastojci preukusni
Titov kolač morate da probate
16/05/2024
Saznajte višeKilogrami se gomilaju, a zdravlje urušava: Bobi Živojinoviću predstoji ozbiljna borba
Boba Živojinović ugrozio zdravlje prekomernom težinom
15/05/2024
Saznajte višePoklanjamo karte: POBESNELI MAKS SAGA u bioskopima od 22. maja
Pobesneli Maks saga u bioskopima od 22. maja
15/05/2024
Saznajte višeJeftino i niskokalorično: Đina Džinović podelila hit recept za sočne tortilje
Recept Đine Džinović za tortilje s piletinom
14/05/2024
Saznajte višeDr. Oetker ovsene kaše u novom izdanju + 2 nova, letnja ukusa
Već dobro poznate Dr. Oetker ovsene kaše, koje su mnogima omiljeni izbor za doručak ili užinu, od sada su u redizajniranom pakovanju
13/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)