Pravilno nanesite parfem

Pravilno nanesite parfem

Autor: | 16/12/2015

0

Kada stavljate parfem, da li prsnete u vazduh i prođete kroz "oblak"? Ili nanosite omiljeni miris kao završni korak nakon oblačenja? Verovali ili ne, postoji pravi način nanošenja parfema, pogotovo ako želite da se miris zadrži na vama duže od pet minuta.

Peti Kapla, predsednica kompanije "FragranceNet.com", otkrila je šta treba, a šta ne treba raditi prilikom nanošenja parfema.

1. NAJBOLJE VREME ZA STAVLJANJE PARFEMA JE NAKON NANOŠENJA MLEKA ZA TELO

Kada se okupate, nežno osušite kožu, namažite je losionom ili mlekom, a tek nakon toga naprskajte parfem po izboru. Kapla veruje da mleko za telo deluje kao baza na koju će se parfem "zalepiti".

2. OLAKŠAJTE SEBI I UPARITE DA GEL ZA TUŠIRANJE I LOSION BUDU ISTOG MIRISA

Ako koristite gel za tuširanje, sapun i šampon koji su istog mirisa kao vaš parfem, to će mu pomoći da potraje ceo dan. Ako pak nisu zastupljeni na tržištu svi ovi proizvodi istog mirisa kao vaš omiljeni parfem, pokušajte da nanesete vazelin ili mleko za telo bez mirisa na pulsne tačke pre nego što nanesete parfem.

3. NIKADA NE TRLJAJTE ZGLOBOVE JEDAN O DRUGI

Nikada ne trljate zglobove jedan o drugi. Završne note parfema će se na ovaj način "slomiti" i izgubiti na intezitetu, a one su inače najslabije.

4. ZA BOLJI EFEKAT, PROBAJTE TRIK SA ČETKOM

Naprskajte parfem na vašu četku pre češljanja, jer prskanje direktno na kosu je može isušiti.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / ThinkstockPhotos hellomagazin
Tagovi: lepota parfem