Vreme je za sigurnu avanturu! Ovo je idealan partner kojeg bi svi poželeli

Vreme je za sigurnu avanturu! Ovo je idealan partner kojeg bi svi poželeli

Autor: | 27/07/2018

0

Mnogi od nas teže da pronađu nekog pored koga će se osećati sigurno. U isto vreme potajno želimo da taj, uz koga provodimo mnogo vremena, bude privlačan i lako zapadne za oko drugima.  Tako je kada biramo emotivne partnere, ali i istih principa se, čini se, držimo i kada biramo automobil za sebe. Sinonim za sigurnost u 2018. godini je najnovija Ford Fiesta.

Automobil koji se nedavno pojavio na svetskom tržištu za kratko vreme je skrenuo pažnju na sebe. Unapređena verzija poznatog modela kompanije Ford se zbog mnogih prednosti izdvojila od konkurencije. Fiesta B479 svojim sistemima upozoriće vas na mogući sudar, asistiraće vam na putu kada primeti pešaka i ima ugrađen sistem autokočenja. Dok sedite za volanom i uživate u svojoj omiljenoj pesmi na radiju, ovaj auto vam neće dozvoliti da se zanesete i napravite mogući prekršaj. Sve vreme su aktivni sistemi za ograničavanje brzine i pomoć pri održavanju u jednoj traci.

Zaboravili smo da pomenemo i da pri izboru „idealnog“ tražimo nekog ko je i pametan. Ovaj auto i te kako to jeste. No, nekako je godinama jedna od glavnih predrasuda da onaj ko je uz nas ne može da bude i lep i pametan. Često se može čuti da „mora nešto da mu fali“. Fiesti očigledno ne nedostaje ništa. Može da se pohvali spoljašnjom, ali i unutrašnjom lepotom.

Luksuzni dizajn ovog automobila često je na meti pogleda. Iako je vladalo mišljenje da je Fiesta najpogodnija za pripadnice lepšeg pola, za novom verzijom se okreću i muškarci. Dostupan je u pet boja, a posebnu neodoljivost mu daje i panoramski krov. No, nikome ne treba suditi na osnovu spoljašnjeg izgleda. Ono što nova Fiesta krije u sebi je rezulat dugogodišnjeg rada na svakom detalju enterijera.

I kad se dvoje nađu u ljubavi, često se može čuti da je jedan od njih težak za održavanje. Makar to bilo rečeno i iz šale. No, sa Fiestom nema šale. Plava verzija ovog četvorotočkaša se može kupiti za 9.990 evra.

I zapamtite, sa svojim idealnim izborom treba da uživate i budete oslobođeni od stresa. To je valjda i poenta svakog odnosa. Ujedno, mnogi od nas žele i svoju slobodu, a Fiesta je jedna od retkih koja vam to pruža- zahvaljujući aktivnom sistemu asistiranja prilikom parkiranja smanjuje napetost kod vozača i pruža komfor tokom vožnje.

Ipak, dok ne probamo, ne znamo. Iako svi tvrde da su idealni, samo je jedan onaj pravi. Možda je to baš nova Ford Fiesta!

 

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: ford

Pročitajte još