Ovako Runi Mara održava svoju vitku liniju

Ovako Runi Mara održava svoju vitku liniju

Autor: | 20/03/2017

0


Glumica Runi Mara nikada nije imala problema s težinom, ali ako se uporede njene fotografije s početka karijere i sadašnje može se primetiti da je od tada izgubila nekoliko kilograma i isklesala telo.

Runi trenutno promoviše svoj novi i hvaljeni film "Lav" u kom ima glavnu žensku ulogu. Iako je uvek bila mršava, kod lepe glumice se vidi da je oblikovala mišiće i izgubila nekoliko kilograma. Ona se hrani isključivo veganski i bezglutenski. Priznala je da je nekoliko članova njene porodice obolelo od celijakije pa je pre nekoliko godina prestala da unositi namirnice s glutenom. Osetila je drastičnu promenu i osećala se mnogo bolje, pa je nastavila tako da se hrani.

Najviše konzumira svježe voće i povrće i tvrdi da se uz takav način ishrane oseća najbolje. Priznala je da se trudi da ne konzumira procesirane namirnice iako misli da su ukusne i da se zato drži voća i povrća koje je minimalno obrađeno i voli da na tanjuru vidi o kojoj namirnici se radi. Uprkos tome što je sitne i mršave građe, rekla je da obožava da jede, pogotovo hleb i peciva, ali se ipak trudi da unos ugljenih hidrata drži u granicama normale.

Runi Mara zablisatala u crno-belom

Lepa glumica je za ulogu u filmu "Muškarci koji mrze žene" morala da se dovede u maksimalnu formu i tada je zaista naporno trenirala čak pet puta nedeljno po sat vremena. Sada kada to uloge od nje ne zahtevaju, priznaje da ne ide toliko često u teretanu, ali liniju održava jednostavnim aktivnostima. Nekoliko puta nedeljno ide na kik-boks kog obožava, a uz to joj je omiljena aktivnost jedan oblik pilatesa koji sadrži elemente baleta. Uz te dve aktivnosti često, kada je lepo vreme, trči i planinari.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images