Devet trikova profesionalnog šminkera sestara Kardašijan

Devet trikova profesionalnog šminkera sestara Kardašijan

Autor: | 28/05/2016

0

Arijel Tejada je odgovoran za najpopularnije selfije na Instagramu i sada vam otkriva sve tajne svog zanata.

U pitanju je momak koji je završio srednju školu pre samo dve godine, a danas je jedan od najtraženijih šminkera na svetu!

– Sve se dogodilo tako brzo. U jednom trenutku sam šminkao svoju rođaku i pisao sam poruke svim fotografima i poznatim ličnostima koje su želele da me saslušaju, a u sledećem sam počeo da dobijam sjajne angažmane – rekao je dvadesetogodišnji Arijel.

Za Tejadu se sve promenilo kada je Kajli Džener videla njegov profil na Instagramu i pozvala ga da sarađuju. On je odmah kupio kartu za Los Anđeles i od tada radi s rijaliti zvezdom i njenim poznatim sestrama.

Sada i vi možete da saznate tajnu savršene šminke koju viđate u časopisima, na bilbordima i u reklamama, uz Tejadine savete za sjaj lica, čistu kožu i fantastične usne!

Moć kreme za omekšavanje i hidriranje kože

– Veliki deo moje savršene podloge čine proizvodi za negu kože. Ja obožavam kreme za omekšavanje i hidriranje kože. One su ključ savršene šminke – otkrio je Tejada.

Investirajte u dobru kremu za oči

– Kvalitetna krema za oči je veoma važna, jer ne želite da vam se korektor zavuče u tanke linijice ispod očiju. Noću bi uvek trebalo da stavljate kremu za predeo oko očiju da bi vam koža ostala hidrirana, jer ona gubi dosta vlage tokom noći – tvrdi popularni šminker.

Фотографија корисника Ariel Tejada (@makeupbyariel) дана 1. Мар 2016. у 8:15 PST

Konturisanje ne mora da bude komplikovano

– Ako želite izgled koji uključuje hajlajter i konturisanje, izaberite korektor koji je dve nijanse svetliji od vašeg tena na sredini lica. Za konturisanje odaberite tečni puder koji je jednu ili dve nijanse tamniji. Kod šminke je trik u slojevima – naglašava Arijel.

Hajlajter je sve

– Ja obožavam dobar sjaj. Obično koristim tečni ili krem hajlajter ispod tečnog pudera i preko njega, ali pre nanošenja pudera u kamenu. Nanosim ga na jagodice, duž nosa, na sredini iznad usana i na bradu. Posle nanesem i malo hajlajtera u prahu da naglasim sjaj – otkriva šminker sestara Kardašijan.

Senka može da preoblikuje oči

– Ako želite da vam oči imaju oblik badema, izaberite tamniju senku za spoljnje uglove očiju. Ukoliko želite okrugliji oblik, nanesite tamniju senku duž oblika oka. Bronzane i tople braon boje su moj prepoznatljivi izgled. Prilično je univerzalan i ide uz sve – ističe ovaj mladić.

Kada niste sigurni, dodajte trepavice

– Postoje posebne trepavice za svaki oblik. Ja volim da dodajem trepavice koje deluju prirodnije, samo im stavim malo maskare ili ih čak ostavim tako – navodi Tejada.

Lažirajte punije usne

– Iscrtavanje na samoj liniji i popunjavanje celih usana lajnerom će vam dati puniji izgled, a svaki karmin će duže trajati – savetuje ovaj profesionalac.

Igrajte se teksturom

– Ja obožavam sjajeve za usne, oni ožive ceo izgled. Nekada koža može da deluje veoma mat, pa je malo sjaja baš ono što nedostaje – otkriva Arijel.

Učvrstite šminku dobrim fiksatorom

– Definitivno završite dobrim fiksatorom. Kada ste gotovi, samo ga lagano naprskajte preko. Odaberite dobar proizvod koji neće učiniti da koža izgleda puderasto, već što prirodnije – naglašava ovaj popularni šminker.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/gettyimages/instagram hellomagazin