Potrebno je:
1 list oblande
200 - 300 gr svežeg voća
250 gr. šlag pene
100 gr slatke pavlake
100 gr čokolade
ekstrat čokolade
1 vanilin šećer
Priprema:
Umutiti šlag penu, kao i slatku pavlaku pa sve izmešati i podeliti na 3 dela. U jedan deo dodati vanilin šećer, u drugi voće ili sok od voća u treći topljenu čokoladu.
List oblande staviti izmedju dve mokre krpe, pa kad malo odmekne, iseći na pola po dužini i uviti kornete kao na Videu.
Sladoled razliti u činiji staviti u zamrzivač oko 3 sata a zatim vaditi kašikom za sladole u kornete i sladiti se...
Pročitajte još
Snižava holesterol i stanjuje struk: Karleušin obrok po receptu nutricioniste poznatih
Doručak Jelene Karleuše po savetu nutricioniste
26/05/2024
Saznajte višeExit 2024 - Na Exitovu kultnu binu stiže fuzija elektronike, roka i popa: Visa Fusion osvojiće Mezerg, Urban & 4, Ida Prester & Lollobrigida, Marčelo i mnogi drugi!
26/05/2024
Saznajte višeOvo su dva moćna datuma u junu: Ako želite da se ostvare želje, uradite samo jednu stvar
Srećni dani u junu
25/05/2024
Saznajte višeObična, a savršena: U kuhinji Lepe Brene pravi se najbolja keks torta, imamo i recept
Recept Lepe Brene za keks tortu
24/05/2024
Saznajte višeNovi početak: Detoksikujte, osvežite i ponovo pokrenite organizam
Kaltex Bio-Detox
23/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)