Šutiraj „Penal za život“ Milanu Borjanu, Ivici Kralju i Zoranu Popoviću!

Povezane vesti

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ organizuje svoju prvu veliku akciju, „Penal za život“, u kojoj učesnici mogu šutirati penal poznatim golmanima i za to donirati novac u humanitarne svrhe. Inicijator i organizator akcije je osnivač organizacije Jovan Simić, koji je u javnosti već poznat po humanitarnim akcijama povezanim sa sportom.

U holu centralnogatrijumaŠoping centra „Stadion“ na Voždovcu biće montirana veštačka trava, kazneni prostor i gol, tako da će svi posetioci imati prilike da iskušaju umeće poznatih golmana i tako postanu donatori Humanitarne organizacije „Zajedno za život“. Akcija će se održati u petak 15. decembra sa početkom od 18h.

Među stativama tog dana naći će se golman Crvene Zvezde koji je „odbranio“ evropsko proleće Milan Borjan, nekadašnji golman Partizana i reprezentativac Ivica Kralj i zvanično najbolji golman Superlige za sezonu 2016/2017 i igračFK Voždovac Zoran Popović.

Ivica Kralj, koji će se na kratko vratiti iz fudbalske penzije među stative, rekao je da jedva čeka da opet navuče golmanske rukavice.

-Pozivam ljude dobre volje da dođu i pomognu humanitarnu akciju, ali i da se uvere u to da sam i dalje u formi što se tiče branjenja penala. Čekam ih na golu spreman, šaljivo je prokomentarisao Kralj.

Zoran Popović i Milan Borjan nadaju se velikoj poseti i humanom druženju u Šoping Centru „Stadion“. „Prvi put ću braniti u takvom ambijentu, ali jedva čekam, mislim da je ideja sjajna i da će mnogo ljudi doći da se uključi. Više ovakvih akcija je potrebno, a ja sam tu uvek da podržim i rado se odazivam“, istakao je Borjan.

-Navikao sam da branim na terenu „na krovu“ gde smo domaćini kao klub, ali ova ideja sa montiranjem kaznenog unutar tržnog centra sjajna je i inovativna, odmah sam pristao da učestvujem. Očekujem jednog pozitivno druženje i jedva čekam da akciju, dodao je golman Voždovca Popović.

Pre šutiranja penala svaki učesnik mora da napravi donaciju ubacivanjem novca u donatorsku kutiju, a sav prihod namenjen je Humanitarnoj organizaciji „Zajedno za život“ koja pruža pomoć i podršku u procesu lečenja deci koja se leče u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima.

Osnivač ove humanitarne organizacije je Jovan Simić poznat po prodaji svojih dresova za lečenje Nađe Novaković, organizaciji humanitarnih sportskih bazara, kao i velikih humanitarnih fudbalskih utakmica.

Takođe, možete donirati sredstva i uplatom na račun Humanitarne organizacije “Zajedno za život” koji je otvoren u Komercijalnoj banci:

205-250438-39

Za uplate iz inostranstva – broj deviznog računa:

0070800047526
IBAN broj: RS35205007080004752637

Ostale vesti iz rubrike