Ovaj jednostavan trik će vas podmladiti za čak šest godina!

Povezane vesti

Kako bi izgledale mlađe i privlačnije, žene se, ako imaju mogućnosti, podvrgavaju različitim tretmanima. Međutim, jeste li znali da postoji jedan vrlo lak način kako da u trenutku izgledate šest godina mlađe?

Ova metoda je potpuno neinvazivna i zapravo uopšte ne menja vaš fizički izgled. Nije ni skupa, dobro, neke varijante mogu biti skuplje (parfemi), ali podjednako dobro funkcioniše i ona jeftina varijanta. A metoda je…

Verovali ili ne, metoda je miris grejpfruta! Funkcioniše kad god je muški svet u pitanju.

O čemu se ovde radi? Sprovedeno je jedno prilično opširno istraživanje o tome šta sve može da navede muškarce na to da pomisle kako je žena mlađa nego što to jeste. Pokazalo se, na iznenađenje svih, da je jedino delotvorno sredstvo – miris grejpfruta, i to vrlo delotvorno: miris grejpa naveo je muškarce na to da pomisle kako je dama čak šest godina mlađa.

Dakle, ako ste za jeftiniju varijantu, ponudite ga ovim voćem, ili pak pribegnite nešto skupljoj, ali i atraktivnijoj fori pazarite parfem koji u sebi ima mirisnu notu ovog citrusa, jer su oni uvek u modi.

Da se ne bi previše mučili, ovo su neki od njih: Jedna od pristupačnijih je i Scent Essence – Sparkly Citrus iz Avona, zatim Eau Papguena miris iz Elisire kolekcije, a možda i  Chopard-ov Cascade… Razmislite i pronađite onaj pravi!

 

hellomagazin.rs/m.g.novi.baguliver/thinkstock
,

Ostale vesti iz rubrike