Održan dobrotvorni “Bal ruskih debitantkinja”

bal-ruskih-debitantkinja-2-promo

Lejdi Kristina Eger, potpredsednica “DeGorsi Luxury Consultinga”, bila je jedna od zvanica na “Balu ruskih debitantkinja”, održanom 19. novembra u prestižnom Grosvenor House hotelu u Londonu, koji je okupio ljubitelje ruske kulture i sve one koji cene finije stvari u životu, u želji da se prikupe sredstva za dobrotovrne svrhe.

bal-ruskih-debitantkinja-1-promo

U moru svile i brilijanta, četrdeset debitantkinja i njihovih partnera, spuštalo se niz veličanstvene stepenice Velike balske dvorane na ceremoniji otvaranja – u koreografiji famoznog ruskog koreografa Leonida Pletneva, počasnog predsednika Međunarodne plesne unije. Bio je to spektakl koji je podsetio na scene iz epskog romana “Rat i mir”, Lav Tolstoja.

bal-ruskih-debitantkinja-5-promo

Jedan od vrhunaca večeri bio je nastup nagrađivanog ruskog violiniste Jurija Reviča, koji je muzicirao na Stradivarijus violini iz 1709. godine.

bal-ruskih-debitantkinja-4-promo

Šest stotina gostiju, među kojima su bili i kraljevsko visočanstvo Olga Romanov, pokrovitelj bala, i počasni gosti admiral lord Vest, bivši parlamentarni sekretar u britanskom ministarstvu unutrašnjih poslova, dizajner vrhunskog nakita i veliki filantrop Elena Sivoldaieva, Huan Tamene iz viteškog reda kraljevske kuće Savoja, kao i Dejvid Pontni, direktor nacionalne opere Velsa, uživali su uz solo sopran “Boljšoj teatra” Juliju Mazurovu, ruskom crnom kavijaru i vrhunskoj votki, a prikupljena su sredstva za pomoć ugroženoj deci u ruskim sirotištima.

bal-ruskih-debitantkinja-3-promo

promo

Više o temama: