Najava trećeg albuma: Marko Louis objavio novi singl “Euridika” (video)

Povezane vesti

Posle brojnih rasprodatih koncerata u regionu, Marko Louis se na scenu vraća novim singlom „Euridika“ kojim najavljuje treći istoimeni album koji će na jesen objaviti za izdavačku kuću Lampshade Media.

Pesma inspirisana grčkom mitološkom pričom o Euridici i Orfeju ispraćena je i video spotom

Spot za novu pesmu je snimljen u jedinstvenom ambijentu Bitef Teatra. U spotu se pojavljuju umetnički plesači Luka Lukić i Tamara Pjević koji svojom plesačkom interpretacijom pričaju priču o ljubavnoj tragediji. Vizualizaciju pesme „Euridika“ je režirao Dragan Jereminov, sa kojim je Marko Louis sarađivao i ranije na spotovima za pesme „Karika”, „Raj za avanturiste” i „Cveće cafnalo” sa Markovog prethodnog albuma „Beskraj“. Tekst pesme potpisuje Maja Radivojević dok je aranžman i muziku radio Marko Louis.

-Posle prelepih koncerata po celom regionu i divnih reakcija publike, dobio sam ogromnu energiju da započnem sa radom za novi album. Super mi ide i neću dugo čekati da ga podelim sa svima. Nisam uopšte razmišljao koja pesma će biti prva nego sam znao da je to Euridika. Pesma takođe najavljuje letnje koncerte i festivale. Ovog leta ću nastupati na mojim omiljenim festivalima kao što su Arsenal Fest, Exit, Demofest, Arlemm a biće i solo nastupa po celom regionu. Na Arsenal Festu 23.juna ću prvi put svirati novu pesmu uživo i pozitivno sam uzbuđen zbog toga- izjavljuje Marko.

Novi album će biti dostupan kako na digitalnim servisima, tako i poprvi put na LP ploči.

Ostale vesti iz rubrike