Kristina Radenković otvoreno o onome o čemu žene ćute: Pa stvarno imam bradu, šta je problem? (video)

Povezane vesti

Voditeljka “Slagalice” Kristina Radenković zajedno sa svojom koleginicom Marijom Veljković nedavno je otvorila Jutjub kanal na kojem kači snimke o trudnoći, majčinstvu i ostalim ženskih temama.

U jednom koji su snimile zajedno sa blogerkom Anom Janković, Kristina je progovorila o maljama na bradi koje su je dugo mučile, naročito u trudnoći.

– Kaže mi sestra: “Pričala si na videu da imaš bradu. Šta će reći na televiziji?” A ja kažem: “Pa stvarno imam bradu, šta je problem?” – prepričala je Kristina u novom videu i prokomentarisala da su je povodom toga prozivali i na Instagramu.

– Napisali su mi na Instagramu: “Ja mislio ti lepotica, a ti briješ bradu” – rekla je kroz osmeh Kristina, dok su Ana i Marija duhovito dobacile “bradata žena”.

Voditeljka je nakon ovoga objasnila da je problem sa dlačicama na bradi rešila epilacijom i da ne vidi ništa sporno da o tome otvoreno govori. Pojačane malje pojavile su se tokom trudnoće, kada su joj hormoni ludovali, a nije tajna da ovaj problem pogađa mnoge druge žene koje će se sada sigurno osećati bolje, kada čuju da ni slavni nisu lišeni ovakvih “muka”.

Ostale vesti iz rubrike